Se impotens, se aszexuális, akkor mi?
Izgalomba tudok jönni, van erekcióm,tehát sem impotens sem aszexuális nam vagyok,de nincs kedvem a szexhez.
Nem akarok.
Különösebben nem érdekel.
Jó lenne,mert vágy van,de mégsem akarok.
Ez ellég ellentmondásos.
Jó mondjuk tapasztalatom gyakorlatilag nincs is.
Ami volt az meg nem volt túl jó.
De azt is csak azért csináltam,hogy lássak már nőt,ne legyek szűz.Pár éve . Hetero vagyok.
28f
Figyelj, ha nem érdekel a szex, ne erőltesd.
Van még pár jó dolog az életben azon kívül is.
23/L
Nagyon mély elfojtás lehet. Legtöbbször a melegek szoktak így tagadni. De ez nem eleve meghatározott dolog, so másféle szexuális irányultságod is lehet.
Szexuálpszixhológus véleményét meg kéne kérdezned.
És korábban sem volt kedved hozzá?
Esetleg nem arról van szó, hogy belefáradtál abba, hogy nem jött össze, vagy nem úgy jött össze, ahogy akartad, stb és a sok kudarc elvette a kedvedet?
Te vagy az egyetlen, aki igazán tudhatja, hogy aszexuális vagy-e vagy sem, ezt senki nem döntheti el helyetted. Viszont ahhoz, hogy ezt eldönthesd, nem árt tudnod, hogy jópáran sokkal szélesebb értelemben használjuk ezt a kifejezést, mint ahogy te valószínűleg gondolod. Azt javaslom, ha tudsz angolul, nézd meg ezt az oldalt: [link]
Ha nem, akkor olvasd el a wikipédia magyar nyelvű lapját erről: [link]
...de azért utóbbival légy óvatos, néha sarkosan fogalmaz, pontatlan (pl "nemi érdeklődés maradéktalan hiánya" - mit jelent ez egyáltalán? mi számít nemi érdeklődésnek és mi nem, mikor van olyan a természetben, hogy valami maradéktalanul ilyen vagy olyan, stb.)
Ha mégegy tanácsot adhatok, nem az a lényeg, hogy ki hova sorolja be magát. Ezek a kifejezések csak arra vannak, hogy könnyebben le tudjuk írni, el tudjuk magyarázni, hogy is működünk. Se mások nem leszünk ettől, de nem is ettől leszünk azok, akik vagyunk. Senki nem tartozik a szexszel senkinek, semmilyen helyzetben. Ha valami akaratod ellenére van, vagy nem érdekel, akkor azt ne csináld, ne fektess bele energiát és pláne ne kényszerítsd magad. Csináld azt, amit szeretsz és ami érdekel! Minden jót!
6-os
Tudom,hogy nem tartozok a szexel senkinek csak szerintem előbb-utób melegnek fognak tartani, mert nincs, nem volt barátnőm és dugni sem járok.
Ez aggaszt, hogy melegnek tartanak majd? Miért olyan fontos ez? Nem gondolhatnak amit akarnak?
Egyébként az alapján amit leírsz, lehetsz aszexuális (de mint mondtam ezt csak te tudod, nem én érzem az érzéseid), az ugyanis nem azt jelenti, hogy nincs erekciód vagy hogy semmilyen vonzalmat nem érezhetsz. Ha valóban az vagy, akkor azzal tudsz segíteni magadon, ha tisztába jössz a helyzettel és elfogadod. Könnyebben fogsz találni magadnak valakit (vagyunk páron hasonlóan).
1 kapcsolat 2 emberről szól
a többieknek meg semmi köze semmihez sem.
Ne számítson más ember véleménye.
Fogadd el magad,ha más is vagy.
Gondold meg hová tartozol impotens vagy aszexuális.
Ahogy leírtad impotens akkor nem lehet.
Vannak olyanok akik nem kivánják a szexet,lányban több van olyan azaz aszexek.
Még neked is lehet olyan barátnőd,csak meg kell találnod.
És akkor nem szexeltek ,nem is fognak melegnek gondolni az emberek ha ez zavar téged.
Az hogy milyen a kapcsolat az meg másoknak semmi köze sincsen hozzá.
Fogadd el magad és keress megfelelő társaságot.
Egy értelmes ember nem szokta a másikat bántani semmiféle másság miatt,elfogadja azt és úgy él hogy senkit se bántson meg és nem foglalkozik gonosz,irigy emberekkel.
De ehhez érettebbnek kell lenni valakinek!
Minden jót kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!