Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok ilyen szerencsétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen az élet minden terén? Komolyan mondom mindegy lenne nem is élnék L/22

Figyelt kérdés
Életemben még soha nem volt boldog pillanatom. Az emberek elkerülnek engem. Párkapcsolataimban is hiába nem veszekszek, nem akaszkodom, hagyok szabad teret a másiknak, még sem kellek egy fiúnak sem, otthagynak 1 pár hétnyi együttlét után. Aztán a valódi indokot hiába kérdezem az a válasz hogy én túl jó vagyok hozzá. Barátkozni is hiába barátkoznék egy lány aki az ismerősöm is mindig leráz azzal hogy nincs ideje velem találkozni, de már egy éve ugyanezt a dumát nyomja. Amúgy sincs kivel kimozdulnom, az időm többségét itthon töltöm. A munkában is elég szerencsétlen vagyok nem vesznek fel sehova. Pozitív tulajdonságom nincsen tutyimutyi, csendes vagyok.
2015. jún. 6. 21:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
32%
Tegnap 3 percre rá írtam neked üzenetet, amint a kérdést kiírtad, nehezen tudom elhinni,hogy akkor már nem voltál fennt, de mindegy. Ja ilyen stílussal meg ne csodálkozz, hogy nincs barátod, segíteni próbáltunk, de ha nem hát nem.
2015. jún. 7. 08:42
 22/24 anonim ***** válasza:

Olyan kár, hogy még a hasonlóan szerencsétlenek se akarnak összefogni, vagy legalább ismerkedni, beszélgetni..

Én nem írtam egy rossz szót se rád, türelmesen vártam. Sejtettem, hogy nem itt ülsz egész nap! :D

Na mindegy, sajnálom, hogy nem vagy vevő az ismerkedésre.

Üdv

14-es válaszoló

2015. jún. 7. 10:11
 23/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, csak így fogtad ki :) Valószínüleg nincs veled semmi baj. Lehetséges, hogy tényleg otthagy valaki, mert úgy gondolja túl jó hozzád. Tudom, hogy rossz, de ennek van előnye is. Meghagyja az esélyt, hogy valaki olyat találj, akivel hosszú távon is boldog lehetsz. És talán nem baj, ha a kevésbé jó választásnak tartott emberek maguktól lépnek le.

Azt nem hiszem, hogy nincs pozitív tulajdonságod :) Épp magadtól soroltál fel párat, nem veszekszel, nem akaszkodsz, hagysz szabad teret.

Van olyan, hogy egy barátnak nincs ideje és nem biztos hogy midnig leráz, egyszerűen csak nem ér rá. Lehet messze vagytok egymástól.

Otthonülő típus vagy és csendes :) Hmm, ezek szerintem szimpatikus tulajdonságok :) Én személyesen kifejezetten előnyben részesítem ezeket egy lánynál

Én örülök neki, hogy létezel :)

2015. jún. 7. 11:03
 24/24 anonim ***** válasza:

Én pasi vagyok, de barátilag találkoznék veled. Nekem sincsenek nagyon barátaim.

Privátot nem írok, mert azt írod itt, nem válaszolsz.

2015. jún. 7. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!