Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen az élet minden terén? Komolyan mondom mindegy lenne nem is élnék L/22
Olyan kár, hogy még a hasonlóan szerencsétlenek se akarnak összefogni, vagy legalább ismerkedni, beszélgetni..
Én nem írtam egy rossz szót se rád, türelmesen vártam. Sejtettem, hogy nem itt ülsz egész nap! :D
Na mindegy, sajnálom, hogy nem vagy vevő az ismerkedésre.
Üdv
14-es válaszoló
Kérdező, csak így fogtad ki :) Valószínüleg nincs veled semmi baj. Lehetséges, hogy tényleg otthagy valaki, mert úgy gondolja túl jó hozzád. Tudom, hogy rossz, de ennek van előnye is. Meghagyja az esélyt, hogy valaki olyat találj, akivel hosszú távon is boldog lehetsz. És talán nem baj, ha a kevésbé jó választásnak tartott emberek maguktól lépnek le.
Azt nem hiszem, hogy nincs pozitív tulajdonságod :) Épp magadtól soroltál fel párat, nem veszekszel, nem akaszkodsz, hagysz szabad teret.
Van olyan, hogy egy barátnak nincs ideje és nem biztos hogy midnig leráz, egyszerűen csak nem ér rá. Lehet messze vagytok egymástól.
Otthonülő típus vagy és csendes :) Hmm, ezek szerintem szimpatikus tulajdonságok :) Én személyesen kifejezetten előnyben részesítem ezeket egy lánynál
Én örülök neki, hogy létezel :)
Én pasi vagyok, de barátilag találkoznék veled. Nekem sincsenek nagyon barátaim.
Privátot nem írok, mert azt írod itt, nem válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!