Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen az élet minden terén? Komolyan mondom mindegy lenne nem is élnék L/22
Én is hasonlóan érzek. Talán gyerekkorban csúsztunk el valamin és nem szocializálódtunk normálisan.
Am én is írtam privátot! :)
23F
Könnyen mondják egyesek, hogy legyél pozitív, de utat már nem mutatnak felé. Javaslom az önfejlesztő videókat, írásokat, ismerd meg, ki magad! Aztán tudni fogod, merre indulj el, mert kell egy irány, amit kiválasztasz, hogy a célod is kikristályosodjon útközben, ha most nincs is.
Ha tanfolyamra mennél, ami feltehetően alig pár hónap, akkor sem nagyon változna az energiád, mert ez már be van gyűrűzve benned. Ki kell iktatni ezt a negatív sémát kellő önismerettel, önfejlesztéssel.
9 senki nem mondta h hipphopp menne az ilyesmi. Akik túl vannak egy ilyen változáson, azok pontosan jól tudják, h mennyire nehéz, éveken át tartó kínkeserves munk ez. És persze mindig azok ugatnak le minket akik gyávák ezt a lépést megtenni, lusták a lelkükkel foglalkozni, fosnak a fájdalomtól.
Én már annyiszor megkaptam itt, h így-úgy. Igazából ezek az emberek nem tudom mit akarnak. Én változtam és most boldog vagyok. Nem volt ez mindig így. A lehetőség mminek adott. Többünk rá a példa h igenis nehezen, de meg lehet csinálni. A többi csak elhatározás kérdése.
De ha vki irigységben, haragban, testes lelki fájdalomban akarja leélni az életét, tegye, de ne azt fikázzuk már le, aki hajlandó volt tenni ellene....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!