Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megis mit kene tennem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megis mit kene tennem, hogy talaljak egy ilyen sracot?

Figyelt kérdés
Aki torodik velem es szeret. Tudom, hogy en nem vagyok egy szep lany de semmire nem vagyom, csak erre. Nincs semmi irrealis elvarasom, csak hogy jo beszelgetotars legyen es ne erezzem, hogy sut a butasag a szavaibol. De nem talalok sehol olyat, akinek kellenek, mert nem vagyok szep. Megis mit tudnek tenni? Egyedul erzem magam nagyon.
2015. jún. 4. 19:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
magyarul olyat keresel aki kinyalja a se..d :D
2015. jún. 4. 22:10
 22/27 anonim ***** válasza:

Bár ebben a kategóriában egyértelmű, mégis megkérdezem, párt keresel-e, vagy elég lenne egy barát is, aki jó beszélgetőtárs és törődik vele. Mert barát is lehet ilyen.

Tudom, buta valószínűleg a kérdésem, mégis érdekelne. Na nem azért, mert ha nem vagy szép már nem is érdekelnél.

2015. jún. 4. 22:11
 23/27 anonim ***** válasza:

És ha így néz ki?

[link]

2015. jún. 4. 22:20
 24/27 A kérdező kommentje:
mindegy, nem számít
2015. jún. 4. 22:25
 25/27 anonim ***** válasza:

szólítsd le aki tetszik. mindenki a másikra vár, aki meg cselekszik, az mindent megkaphat....bárcsak én is ezt merném tenni.

27 f

2015. jún. 5. 14:08
 26/27 anonim ***** válasza:
23: Ennyire azért még nem vagyok kétségbe esve.
2015. jún. 5. 16:24
 27/27 anonim ***** válasza:

Na kérdező, találtál srácot? :)

Elég sok jelentkeződ volt, ahogy látom

Ha gondolod, nekem is küldhetsz képet

2015. jún. 6. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!