Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megis mit kene tennem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megis mit kene tennem, hogy talaljak egy ilyen sracot?

Figyelt kérdés
Aki torodik velem es szeret. Tudom, hogy en nem vagyok egy szep lany de semmire nem vagyom, csak erre. Nincs semmi irrealis elvarasom, csak hogy jo beszelgetotars legyen es ne erezzem, hogy sut a butasag a szavaibol. De nem talalok sehol olyat, akinek kellenek, mert nem vagyok szep. Megis mit tudnek tenni? Egyedul erzem magam nagyon.
2015. jún. 4. 19:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

ne légy benne biztos, hogy nincs itt valaki akinek tetszenél! dobj be egy képet, aztán törlöd 10-15 perc múlva, hátha! kevésbé """"kínos"""" mintha találkoznátok élőben és utána nem kérne belőled.

fel a fejjel! :)

2015. jún. 4. 19:39
 12/27 anonim ***** válasza:
10%
Küldj fotót, később megnézem, mit lehetne veled kezdeni. Mármint engem nem érdekelsz :D hanem hogy min kellene változtatnod, hogy 3-6-12 hónapon belül vállalható legyél.
2015. jún. 4. 19:39
 13/27 anonim ***** válasza:
Képet!
2015. jún. 4. 19:41
 14/27 anonim ***** válasza:

Én is kérek képet, de csak ha 20 felett vagy. Lehet, hogy nekem bejönnél...

(Egyébként nem a személyiségeddel vannak gondok?)

2015. jún. 4. 19:51
 15/27 anonim ***** válasza:
amúgy ott rontod el hogy nem kérsz 'divat tanácsot'... lehet azért vagy 'csúnya' (szerinted) mert vastag a szemöldököd, bajszod van, ápolatlan a bőrös, előnytelen szemüveget hordasz, nem tudsz sminkelni, stb... nagyon sok dolog tud javítani az ember kinézetén, ami nem kerül sok pénzbe és nem is túl nehéz megcsinálni
2015. jún. 4. 20:14
 16/27 anonim ***** válasza:
Ilyet kéne keresned, és akkor találnál. De neked csak az a fontos, hogy jól nézzen ki.
2015. jún. 4. 20:30
 17/27 A kérdező kommentje:
16.: hol láttad, hogy nekem a külső fontos? Le is írtam, hogy az egyáltalán nem érdekel
2015. jún. 4. 20:33
 18/27 anonim ***** válasza:
17: Hány éves vagy?
2015. jún. 4. 20:35
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
#17 Lány vagy, tehát csak a külső számít neked, bármit is mondasz.
2015. jún. 4. 20:36
 20/27 anonim válasza:
Legyél emos.
2015. jún. 4. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!