Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen nöröl?
Érzékeny lelkivilágú, de kevés embernek mutatja meg ezt a felét. Közvetlennek gondolják, pedig sürübben fordul inkább magába, kiábrándultnak, megnemértettnek érzi magát. Tele van szeretettel, segítökész, empatikus ésatöbbi, de inkább nem ad... Vagy ha mégis, általában 'nem jó' embernek. Reális a nézöpontja, vagy inkább pesszimizmusba hajló, mégis sok olyan emberben meglátja a jót is, akiben más nem. Van úgy, hogy minden érdekli, filozofálgat, keresi a miérteket és van, hogy érdektelenné válik, lesz@rom stílusban féktelen bulizásba kezd, vagy simán csak elvegetál. Egyébként szereti a nyugalmat, természetkedvelö... Tud erös jellem lenni, határozott elképzelései vannak, ami mellöl nem tántorít, viszont ha úgy érzi, a másik félnek igaza lehet, nem makacskodik. Magában nagyon bizonytalan tud lenni. Talán túl nagyok az elvárásai magával és másokkal szemben is (de azt inkább lejjebb adja, ha muszaj..)
Hát nagyjából ennyi. :)
Ezek alapján számotokra vonzó is lehet, vagy inkább a kössz nem kérek belöle kategoria? Indoklást is!
Csak öszintén, ami a csövön kifér! :D
Pozitív értelemben véve átlagos nőnek tűnik, nekem szimpatikus, szeretem a filozofálgatós, miérteket kereső embereket, én is ilyen vagyok, és ilyen embereket szoktam keresni is, a természet kedvelése meg külön plusz pont, ha nem merül ki a Natgeo tv nézésében, hanem ki lehet mozdulni vele egy túrára is.
A magában bizonytalanság szerintem valahol az ilyen típusú emberek sajátja, megvizsgálják a dolgokat több oldalról, nem csak fekete és fehér minden, és így a sok nézőpont ütközése bizonytalanságnak tűnik külső szemlélő számára.
Szerintem írtál magadról hideget és meleget is. Ennek örülök. Nem mondom, hogy a legtökéletesebb nő vagy számomra, de azt sem hogy nem. Így te látod magadat. Velem lehet teljesen más lennél. Egy próbát megérni. Szívesen beszélgetnék személyesen, és szűrném le magamnak, hogy mit látok benned. :)
22/F
Azt, hogy vacak az önismerete és az emberek közt se tud megfelelően szelektálni.
Nyugalmat szeret, de féktelen bulizásba kezd, határozott elképzelései vannak de magában nagyon bizonytalan tud lenni...hát erre a csajra minden jellemző meg azok ellenkezője is.
Valami nem ok vele vagy szimplán téves a leírás. Ellentétes rettenetesen, most akkor magával megy szembe vagy ilyen hangulatingadozásai vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!