Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy általában véve mi a véleményetek az olyan nőről, akinek volt egyéjszakás kalandja?
Sokan?
Akik mégis, azok előítéletesek, régimódiak és legfőképpen kettős mércével mérnek.
Nekem is volt, mert kíváncsi voltam, kalandvágy.
Ettől még épp erkölcsi rendszerrel rendelkezem szerintem :)
Aki ezt elítéli, az valóban előítéletes/prűd/képmutató ...stb.
23/N
Ez az ítélet abból az időszakból származik, amikor még nem, vagy sokkal nehezebben védekeztek a nők. Akkor egy egyéjszakás kaland a nő számára jelentett hatalmas kockázatot, azaz nemkívánt terhességet.
A védekezéssel ez a különbség már erősen lecsökkent, de nem egyenlítődött ki, hiszen egyik fogamzásgátló módszer sem 100%-os (meg ott a DNS teszt, meg a gyerektartás), másrészt ezen a téren a régi beidegződések okkal nehezen halnak ki, hiszen különösen fontos dologról van szó.
Tehát régi berögzült reakció (ami régen nagyon is jogos volt), illetve még a mai nap is nagyobb a nők számára a kockázat, mint a férfiak számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!