Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen nöröl?
Érzékeny lelkivilágú, de kevés embernek mutatja meg ezt a felét. Közvetlennek gondolják, pedig sürübben fordul inkább magába, kiábrándultnak, megnemértettnek érzi magát. Tele van szeretettel, segítökész, empatikus ésatöbbi, de inkább nem ad... Vagy ha mégis, általában 'nem jó' embernek. Reális a nézöpontja, vagy inkább pesszimizmusba hajló, mégis sok olyan emberben meglátja a jót is, akiben más nem. Van úgy, hogy minden érdekli, filozofálgat, keresi a miérteket és van, hogy érdektelenné válik, lesz@rom stílusban féktelen bulizásba kezd, vagy simán csak elvegetál. Egyébként szereti a nyugalmat, természetkedvelö... Tud erös jellem lenni, határozott elképzelései vannak, ami mellöl nem tántorít, viszont ha úgy érzi, a másik félnek igaza lehet, nem makacskodik. Magában nagyon bizonytalan tud lenni. Talán túl nagyok az elvárásai magával és másokkal szemben is (de azt inkább lejjebb adja, ha muszaj..)
Hát nagyjából ennyi. :)
Ezek alapján számotokra vonzó is lehet, vagy inkább a kössz nem kérek belöle kategoria? Indoklást is!
Csak öszintén, ami a csövön kifér! :D
Ó hát több rossz írásra számított a hölgy :)))
Köszönöm az eddigi válaszokat! Késöbb reagálok részletesebben is.
Érdekesnek találom.Igen nagyon vonzó is tud lenni egy ilyen nő.Láttam már egy-kettőt.
Én is szívesen ismerkednék egy ilyen nővel! :)
Néha egy kicsit azért magamra ismertem. :)
Biztos hogy őt is valami bántja, mint ahogy engem is.
Igazából tudom is hogy mi az ami bánt, de nem tudok tőle szabadulni.
#6-nak és #7-nek válaszolva:
Érzelemdús ember lévén nagyban tudnak befolyásolni külső tényezők is. Tehát mondhatjuk, hogy hullámzó vagyok.
Viszont tisztában vagyok saját magammal és mint már írtam, vannak elveim, határozott önálló gondolataim, amihez tartom magam.
Magamban bizonytalan tudok lenni, ezt arra értettem, hogy az utóbbi időben teljesen leapadt az önbizalmam...
Ezért is írtam ki barátnőm segítségével a kérdést (én nem vagyok itt regisztrálva).
#10 "Előfordul, hogy az este kicsit meredek :P"
Pár éve szétcsúszni látszott az életem és sokat jártam bulizni. Tele voltam feszültséggel, gátlásokkal, fájdalommal. Jó, hogy nem gubóztam be akkor, de nem vagyok rá büszke, hogy sokszor addig ittam, amíg volt mit kb. Mellesleg nem kavartam össze-vissza mindenkivel, csak lazulni akartam. Vitt a társaság is.
Mára már korbában tartom magam :D
Nekem egy jó társaság, egy jó beszélgetés sokkal többet ér, mint egy neves dj zenéjére ropni :P
* kordában
Köszi mindenkinek, komolyan jól esik! :3
Kezdtem azt hinni, hogy reménytelen eset vagyok.
De nem adok mostmár olyan emberek véleményére, akik csak bántani tudnak.
Vannak, akik jó embernek tartanak és azt mondják, hogy megérdemlem, hogy valaki igazán szeressen.
Persze sokan próbálnak hülyére venni, kihasználni, ami elég fárasztó, de változtatok ezen is! :)
Vááá, teljesen feldobódtam! Kellett ez a kis löket :)
<3 :* :D
A jellemvonásaid alapján szimpatikusnak tűnsz. Az érzékeny lelkivilág és az, hogy kevés embernek mutatod meg, ez szerintem jó. Az is, hogy tele vagy szeretettel. És hogy képes vagy kiábrándulni meg magadba fordulni, de empatikus is vagy. Reális a nézőpontod és hajlamos vagy a pesszizimusba, ami szerintem megint jó dolog, bár nem kell túlzásba vinni.
Az nagyon nagyon szimpatikus, hogy minden érdekel, filozofálgatsz és keresed a miérteket. Ez manapság egyre ritkább tulajdonság és ez nekem bejön. Az is, hogy erős jellem vagy, határozott elképzeléseid vannak, és képes vagy belátni ha a másik félnek van igaza.
Ami nem tetszik, az a féktelen bulizás meg a lesz@rod stílus. Az, hogy nem kavartál össze-vissza mindenkivel, nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem kavartál :) És mivel addig ittál amíg volt mit, elég sokminden lehetett amire nem is emlékszel. Na nekem ez nagyon nem tetszik.
A leírásod egyik részéből egy szeretetreméltó, intelligens, érzelmileg fejlett nő képe bontakozik ki, a bulizásból pedig egy felelőtlen, hisztis valaki, aki élvezni akarja az életet... De ezt leszámítva mindenképpen pozitív :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!