Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Mennyire tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mennyire tartjátok fontosnak, hogy egy kapcsolatnál minél előbb kiderüljön, hogy szexuálisan összepasszoltok-e s mennyi időt engedtek az összecsiszolódásnak s fejlődésnek e téren?

Figyelt kérdés
Kort s nemet írjatok légyszi. Köszi

2015. máj. 31. 11:38
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
29: Azt mondjuk, OLYAN nincs szerintünk, hogy valakihez minden téren vonzódol, egy pár vagytok hónapok, 1-2 év óta, csókolóztok, pettingeltek 1-2 év óta, és mindezek után egy aktus olyanra sikerül, ami az egész kapcsolatot negligálja olyan mértékben, hogy annak megszakítása a rentábilis döntés.
2015. jún. 16. 22:12
 32/38 anonim ***** válasza:

30: Szerintem az aktus előtti időszakban is kellett észleljél nem jóleső dolgot a fiútól akár a fizikai érintés, akár a szaga, íze, akár a mentalitása, akár a lelki minősége terén, csak nem voltál hajlandó AKKOR lemondani róla, hanem elmentél vele egy egyáltalán nem indokolt szintig, ahol már nagyobb kellemetlenségek értek általa. Én még sosem feküdtem le olyannal, akitől bármi kellemetlent kaptam volna korábban, és el sem tudom képzelni, mit jelenhet a "rossz szex", mikor a szex egy földöntúli, testenkívüli élmény nekem minden esetben.

Hogy a vánnyadt lópikulában lehet ez másnak másképp??

2015. jún. 16. 22:17
 33/38 anonim ***** válasza:

31!

Amint írtam is a szexuális összeillés legtöbbször! nem egy aktus után derül ki!Ez egy összetett dolog az említett okokból kifolyólag.

Jó esetben a tinédzserek szoktak 1-2 évig pettingezni.

Egy érett kapcsolatban ez nem egy reális dolog és nem is látom értelmét.

Osztom azt a véleményt,hogy előnyösebb a kapcsolat elején megtapasztalni,hogy szexuális téren is passzol e két ember.

Nyilván ezt nem a tinikre értem!

29.

2015. jún. 17. 07:04
 34/38 anonim ***** válasza:
92%

Mar a kerdes is vicc kategoria, hat meg az itt szokasos ezoterikus pszochologizalo valaszok...

Nincs olyan ember, aki ne arra lenne kivancsi, hogy mukodik a szex, igaz ez nore es ferfira egyarant, ilyenforman meg minel elobb annal jobb.

Utolso irta jol, felnott korban ez nagyjabol ugy mukodik, hogy max 1 honap mig ez megtortenik, aminosegtol fuggoen meg vagy lesz tobb, vagy nem, minden felnott ember tudja, hogy a szar szex elobb utobb szakitashoz vezet.

Ja, es a felnott kategoriaba mifqsznak irnak gyerekek?! 1_2 ev pettingeles... :D:D bar nem vennek ra merget, hogy ez tini korban sem realis. Na mindegy.

2015. jún. 17. 07:20
 35/38 anonim ***** válasza:
akinek nem volt még része rossz szexben, az nem biztos, hogy ezt be fogja látni. volt egy exem, szerettem, de borzalmasan teljesített az ágyban. vele voltam évekig, de a rossz szex nagyon hazavágta a dolgot, pedig nem voltam még akkor felnőtt, de szerintem fiatalként is fontos ez a dolog.
2015. jún. 17. 13:48
 36/38 anonim ***** válasza:

33: Én 23 évesen csókolóztam először, és onnantól kezdve az első években csak pettingeltünk, az első 6-8 kedvesem szűz volt, ahogy én is. Most, 40-en felül is teljesen párhuzamosan működik az érzelmi intimitás és a testi intimitás elmélyülése. El nem tudom képzelni, hogy az egyik területen közelebb kerüljek az illetőhöz, mint a másikon. És a szexuális összeillőség hiánya - hidd el - kiderül előbb, semmint csókra kerülne sor. Nem tetszik a szaga, érintése, stb. De az olyan embert nem is tudom ÚGY megszeretni, hogy párkapcsolati vonzalom legyen belőle.

Ha valaki pár órán át cirógatja a hátamat, abból is megérzem, hogy ő-e az eberem, vagy sem, És nem fogom vele elmélyíteni a kapcsolatot, ha nem az én fiúm az illető.

2015. jún. 17. 15:13
 37/38 anonim ***** válasza:

32

Majd megtudod milyen a rossz szex ha egyszer megtapasztalod. Amíg ez nem történt meg, persze hogy fingod nincs az egészről.

Én rossz szex alatt értem ugyanúgy az orgazmus hiányát (ami nálam nem volt szakítási ok elsődlegesen), de akár a kellemetlen, sőt: fájdalmas együttlétet is. Annak ellenére, hogy a szüzességemet évekkel korábban elvesztettem.

Mivel ezek már nem tini hanem felnőtt koromban történtek, nem volt előtte x ideig tartó pettingelés, mint a gyerekek esetében. Felnőtt emberek voltunk, rátértünk a lényegre. Teljesen felesleges ilyen korban már hatalmas köröket futni. És az ismerkedési időszakban sem volt semmi olyan ami az illető hozzá nem értésére, adott esetben durvaságára, nemtörődömségére utalt volna. Ez sok esetben csak ott akkor derül ki. Ez van.

Szerencsére már nincsenek ilyen gondjaim. 5 év próbálkozás, párkeresés után megtaláltam azt a férfit akivel 100%-ban kielégítjük egymást szexuális téren, és minden másban is tökéletes az összhang.

2015. jún. 17. 18:04
 38/38 anonim ***** válasza:

36!

Amiről te írsz az egy (jó esetben) ideális álomvilág.

Van némi valóságtartalma,de az csak egy töredéke a szexuális harmóniának.Mondhatni az csak a kémia ami két ember között vagy meg van vagy nincs.

A valóság az amit az előttem író hölgy társad(37) és én is említettem!

A hosszú beszélgetések során rákérdezel a szerelmeidtől,hogy van e korai magömlésük vagy ideális a pénisz méretük számodra?Illetve elég nyitottak e szexuális téren?Vagy honnan derül ki,hogy egyezik a vérmérsékletetek?

Ugyan már!

29,33

2015. jún. 17. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!