Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire tartjátok fontosnak, hogy egy kapcsolatnál minél előbb kiderüljön, hogy szexuálisan összepasszoltok-e s mennyi időt engedtek az összecsiszolódásnak s fejlődésnek e téren?

" Az biztos, hogy gyorsítja az érzelmi folyamatokat. "
Az biztos.
Pont ezért nem szabad azelőtt csinálni, mielőtt ki nem ismerted az embert, hogy jó-e a jelleme.
Minek akarnék életre szóló szerelmi kötődést létrehozni (rám így hat a szex) egy arra érdemtelen emberrel? Ebbe csak belerokkanni lehet, ha már erős a kötődés, és kiderül, hogy becstelen az illető.

Pontosabban a JÓ választások, összeillő emberek esetén tart addig, amíg csak ki nem növik egymást. Kb. ennyi idő alatt változik meg a személyiség nagyon.
A rossz választások pár hónap - pár év alatt felrúgódnak, az most nem tartozik ide.

2-3 hónap nagyon gyakran kell akkor, ha a lány előtte még nem maszturbált, és nincs kialakult orgazmuskészsége!
Persze kérdés milyen gyakran tréningeztek!
f/60

Miért ne lenne "szexuális passzolás"?
Kémia,méret,vérmérséklet,nyitottság?
Akkor ezek mik egy kapcsolatban?
Nyilván valamennyi idő kell legtöbbször hozzá,hogy kiderüljön két ember összeillik e szexuális téren is.
De van olyan eset amikor 1 alkalomból is leszűrhető,hogy igen vagy nem.
F40+

Ez esetemben pl változó. Volt akinek adtam esélyt, próbálkoztunk majdnem 1 évig, de nem működött. Nem lett jobb. Nem volt rossz a szex, de jó sem. De volt akivel egyszerűen olyan szinten rossz volt, hogy nem bírtam volna ki még x alkalmat esélyadás, vagy összecsiszolódás címén sem.
Fontosnak tartom, hogy hamar kiderüljön, de nem feküdtem le minden jöttmenttel az első randin, teljesen ismeretlennel meg pláne nem tettem meg. Viszont hónapokat sem érdemes szerintem várni. Szerintem 1 hónapon belül simán belefér. A férjemmel pl a 3. randin jutottunk el odáig. Ez időben 2 hét volt. Viszont kb 5 hete ismertük egymást.
Szüzesség elvesztésekor pedig egy normális nő azért többet vár. Legalábbis én 4 hónapot vártam anno, és fiatal se voltam már, 19 évesen történt meg.
Az összecsiszolódás simán működhet, de csak akkor, ha az ember azt érzi, hogy ebből lehet még jobb mint amilyen elsőre volt. Én éreztem így is, abból hatalmas orgazmusok és házasság lett:) , meg éreztem úgy is korábbi próbálkozásaimnál, hogy soha többet nem akarom...azokból szakítás lett. Kb ennyi.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!