Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire tartjátok fontosnak, hogy egy kapcsolatnál minél előbb kiderüljön, hogy szexuálisan összepasszoltok-e s mennyi időt engedtek az összecsiszolódásnak s fejlődésnek e téren?
Mivel nem fekszek le azonnal valakivel, csak ha már vannak érzelmek is, ezért általában nem derül ki hamar hogy passzolunk-e. Amikor meg oda jutok, akkor már mindegy, mert addigra már eléggé ragaszkodok hozzá, és ha béna az ágyban akkor is próbálom elhitetni magammal, hogy ez így rendben van, majd megváltoznak a dolgok pozitív irányba. Végül mindig kiderül, hogy tévedtem.
És neked mennyire fontos?
22/n
"nem hiszek ebben, hogy "szexuálisan passzolás" ezt mondják azok a lányok, akik nincsenek válogatási helyzetben.
ha figyeltél a többi válaszolóra, páran ki is kerülték a kérdés erre vonatkozó részét .
Ugyanis már az átlag nő is (ugyanis nekik is 2-3 udvarlójuk lehet egyszerre) arra hajt, hogy ez kiderüljön. 1 hónapnál tovább nem fog erre várni, igy ha te ennél tovább húzod, akkor már tuti mással is lefeküdt a hölgyemény
arra pedig, h későn jöttél rá, h ku.va, azt tudom mondani, hogy arra jöttél rá későn, hogy az a tényállás, amit leírtam. Minden nő ilyen. Aki nem, az csak azért, mert nem áll módjában. Ha ezt nem veszed tudomásul, mindíg te leszel a többedik. (ugye értelemszerűen ha egy csinos lány rendszer randizgatás esetében 1 hónapnál tovább halasztgatja a "témát", jó eséllyel nem vagy komoly jelölt a szemében)
Az "összecsiszolódás" meg annyit jelent, ha elsőre szar volt, ahhoz mérten kapsz további esélyeket hogy:
mennyire vagy jó pasi
mennyire magas egzisztenciát tudsz felmutatni.
En Sem hiszek a passzolasban.
Soha nem ugortam egy pasinak Sem.
Honapokig udvaroltak szex nelkul ha tovabballtak ugy jartak nem nagy kar ertuk.
Tudod olcso hust minden sarkon kaphatnak engem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!