Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is olyan érzésetek van, hogy annyira egyediek vagytok, hogy sose lehet olyan párotok, aki egy az egyben olyan mint ti és ezért önként vállaljátok az egyedüllétet?
Ne is emeld más felé, mert az csak én lehetek.
Az biztos, hogy nem vagy kihaló faj, hiszen rengeteg szoftverfejlesztő van ahogy rengeteg gamer is, csak ezen személyek szinte mindegyike hímnemű. Viszont egy szoftverfejlesztő elég jól keres ahhoz, hogy fizetni tudjon a vágyai kielégítéséért.
én lány vagyok és olyan vagyok mint te, a párom meg eléggé más. más dolgok érdeklik, más dolgokban jó, de alapjaiban hasonlítunk egymásra. egyezik a véleményünk szinte mindenben, ugyanazok a dolgok zavarnak, ugyanazokra vágyunk, mindkettőnknek vannak céljai, ugyanazok a terveink a jövőre nézve...
nem kell feltétlenül ugyanolyan embert keresned, mint amilyen te magad vagy. viszont én sosem gondoltam magamról azt, hogy mennyire egyedi lennék, vagy jó, mint ahogy te gondolod szerintem. nem én vagyok jó, hanem mások szarok. :)
Heh, ismerős ez nekem is. Én is IT-s srác vagyok, szeretem a szakmám és hajlamos vagyok sokat játszani. Bár kevés játékkal játszom. És ugyanúgy problémáim vannak a társkereséssel.
Nem lehet, hogy nem csak szakmabelit kéne keresned? Persze, ha mindenképpen olyat szeretnél, akkor nem akarlak lebeszélni erről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!