Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy bírjátok az egyedüllétet?
Elnézést a kérdésért , de mivel itt mindenki arc és név nélkül van itt azért bátorkodom megkérdezni .
Olyan hölgytől úrtól szeretném kérdezni akiknek a párjuk valamilyen oknál fogva sok ideig van távol a munkája miatt (hetekig vagy akár hónapokig , pl.:külföldi munkahelyen dolgozik , kamionsofőr, .. stb) , hogy ti hogy bírjátok ki azt az időszakot szex nélkül ??? Mert most nem 1-2 napról beszélünk hanem jóval hosszabb ideig való egyedüllétről .
Ki lehet bírni egyáltalán ? Vagy tartotok egy "beugrós" embert akivel ilyenkor csak szex van , vagy megoldjátok magatok (önkielégítés) ???
Ha így van akkor mennyi idő (nap, hét) az amikor már muszáj az önkielégítés vagy a "beugrós" ember ???
Az én párom kamionos és én max 1 hétig bírom szex nélkül , nekem nincs "beugrós" emberem , én megoldom magam (önkielégítés) .
31 éves vagyok . Normális hogy max 1 hétig bírom szex nélkül ???
Kérlek hogy őszintén válaszoljatok , ha nem akarsz itt akkor privátba is írhatsz EGYEDÜLLÉT címmel .
Ha kérhetném a korodat is írd a válaszhoz .
Köszönöm !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!