Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy esne nektek, ha a párotokról kiderülne, hogy csak megalkuvásból van veletek, mert nem bírta az egyedüllétet és nem volt eddig sikere senkinél?
A barátomnak volt előttem barátnője és nem állna fel a farka egy olyan lányra, akit nem tart vonzónak, szóval ez a veszély nem fenyeget :)
De ha mégis ilyesmi derülne ki, gondolkodás nélkül otthagynám, mert én csak úgy tudok valakivel együtt lenni, hogy kölcsönösen szeretjük egymást, ő pedig ezzel átvert és végig a szemembe hazudott.
Elhagynám, mindenféle gondolkodás nélkül.
Az is más ha így kezdte, de azóta már imád, vonzónak tart és végtelenül boldog velem, de akkor meg minek közölte ezt velem? Megrendülne a bizalmam de nagyon.
Az se feltétlenül baj egyébként ha valaki nem tetszik elsőre. A párom még a megismerkedésünk idején nem annyira tetszett. Aztán eltelt néhány év, udvarolni kezdett és teljesen beleszerettem, imádom a külsejét is, végül összejöttünk.
Tehát más az hogy ezek a dolgok, változások mikor játszódnak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!