Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A harmincas férfiak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A harmincas férfiak miért huszonéves lányok után vágyakoznak, miért nem a korban hozzá illőkhöz?

Figyelt kérdés

Teszem azt a 35 körüli férfiak miért nem harmincas nőkkel ismerkednek, miért a huszonéves kis fruskákkal, miért azok után csorog a nyáluk?

Nem veszik észre mennyire röhejesek így?

2015. máj. 30. 11:45
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
42%

Nem tudom, honnan ez az elvárás, hogy 20 éves a 20 évessel, szőke a szőkével, magas a magassal..

A világ nem ilyen.

2015. jún. 30. 17:06
 32/36 anonim ***** válasza:
60%

mert a huszonévesek még nem akarnak gyereket, valszeg nagyban tanulnak, karierük sincs, meg etc

valahol a kötetlenebb kapcsolat lehetőségét szimbolizálja a koruk

2015. okt. 22. 21:22
 33/36 mikeXxX ***** válasza:
38%
Szerintem sok férfi huszonéves lányokat legtöbbször a szex miatt keres de azt is hozzá tenném hogy nekem is volt nem túl rég 18 meg 20 éves is akiket én ráztam le mert buták voltak meg egyebek és azt is mondom neked kedves kérdező ha találsz egy FÉRFIT és itt újra megjegyzem FÉRFIT nem kisfiút mint aki 20 éves és rendesen kielégítene nem úgy mint egy húszéves te is lehet futnál mit ez a 2 lány ! 36 F
2015. okt. 22. 21:54
 34/36 anonim ***** válasza:

Helló!

A jelenséggel én is találkoztam,és szerintem leginkább arra a rétegre jellemző ez,akik könnyű prédára vágynak,szexre hajtanak,vagy egyszerűen a külsőségek elsődlegesek számukra.Az ilyen gondolkodású pasik jó része nem érett férfi belül,így mindezen ne is csodálkozz.Továbbá ha te eleget teszel magadért kívül-belül,akkor is ne is sajnáld.

Egyébként közel a harminchoz nem érzem magam sem ráncosnak,sem löttyednek,sőt,sokan megnéznek.Ha választani lehet,már harminc és negyven közötti korosztály felé orientálódok,ők talán komolyabbak már.Valószínűleg a huszonévesek is így gondolkodnak,a biztonságot keresik.Miközben persze java részük naiv,megvezethető p..csa.

2015. okt. 22. 22:14
 35/36 anonim ***** válasza:
76%
Ne zokogdd teli a zsebkendőt. Itt vagyok én neked ötvenesen.
2015. okt. 22. 22:32
 36/36 anonim ***** válasza:
24%
35 körüli nőként a huszonéves pasikat szeretem,és ez úgy is lesz addig,amíg megtehetem.Nyilván a férfiaknál is ugyanígy van,majd ha felnősz te is megérted ezt.
2015. okt. 22. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!