Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A harmincas férfiak miért huszonéves lányok után vágyakoznak, miért nem a korban hozzá illőkhöz?
Teszem azt a 35 körüli férfiak miért nem harmincas nőkkel ismerkednek, miért a huszonéves kis fruskákkal, miért azok után csorog a nyáluk?
Nem veszik észre mennyire röhejesek így?
Nem tudom, honnan ez az elvárás, hogy 20 éves a 20 évessel, szőke a szőkével, magas a magassal..
A világ nem ilyen.
mert a huszonévesek még nem akarnak gyereket, valszeg nagyban tanulnak, karierük sincs, meg etc
valahol a kötetlenebb kapcsolat lehetőségét szimbolizálja a koruk
Helló!
A jelenséggel én is találkoztam,és szerintem leginkább arra a rétegre jellemző ez,akik könnyű prédára vágynak,szexre hajtanak,vagy egyszerűen a külsőségek elsődlegesek számukra.Az ilyen gondolkodású pasik jó része nem érett férfi belül,így mindezen ne is csodálkozz.Továbbá ha te eleget teszel magadért kívül-belül,akkor is ne is sajnáld.
Egyébként közel a harminchoz nem érzem magam sem ráncosnak,sem löttyednek,sőt,sokan megnéznek.Ha választani lehet,már harminc és negyven közötti korosztály felé orientálódok,ők talán komolyabbak már.Valószínűleg a huszonévesek is így gondolkodnak,a biztonságot keresik.Miközben persze java részük naiv,megvezethető p..csa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!