Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A harmincas férfiak miért huszonéves lányok után
vágyakoznak, miért nem a korban hozzá illőkhöz?
Figyelt kérdés
Teszem azt a 35 körüli férfiak miért nem harmincas nőkkel ismerkednek, miért a huszonéves kis fruskákkal, miért azok után csorog a nyáluk?
Egyáltalán nem röhejesek, csak te toporzékolsz itten...
2015. jún. 29. 20:14
22/36 anonim válasza:
Missi_Key: hidd el, nem lehet mindent a ráncokra fogni, 35 évesen már nekem sincs baba bőröm :)
A felsorolásod gyakorlatilag csak a külsőségekre koncentrált, mint lehetséges okokra, ezek közül az elhízással lehet kezdeni valamit, a többi meg mindenkit egyformán érint (pl ma vettem észre, hogy a hajam után a borostámban is megjelentek az ősz hajszálak :))
A lelki okok sokkal jellemzőbbek szerintem is, ahogy a korábbi hozzászólók leírták...
2015. jún. 29. 20:26
23/36 anonim válasza:
Hát nem érint mindenkit egyformán, genetika függvénye is. Ezen túl meg a táplálkozásé, sporté, ápolásé, odafigyelésé. Ti komolyan nem láttatok még olyan 30-ast aki 'rendben' van? Csak löttyettet, narancsbőröset? Hmm.. pedig vannak.
2015. jún. 29. 20:45
24/36 anonim válasza:
semmi baj, mert én meg a 30-as csajokra bukom huszonévesen, szóval legalább megmaradnak nekem. :) Semmi baj velük, értelmesek is vannak köztük, szépek is, ennyi elég kb. :) A húszas könnyűvérű, egzisztenciája megvan csávókra hajtó csajokat meg vigyék azok a pasik, akik megelégszenek a jó külsővel, ami sztem nagyon sok esetben nem is olyan jó, mint egy 30-asé. :) De az biztos, h őket könnyebb megnevetettni, mert már azon nevetnek, ha elmondasz egy faviccet, könnyebb bevarázsolni nekik a varázspálcát is, semmi kihívás nagyon sok hülye pic**nál. Tisztelet a kivételnek. :) Természetesen előfordulnak fiatalon is értelmesek, nem hiszem, h ez kor függvénye lenne, de ritkább úgy érzem.
2015. jún. 29. 21:00
25/36 anonim válasza:
nem, sok harmincas van, aki ad magára.
különböztessük amúgy azt, ami ellen tud tenni az ember attól, ami ellen nem. szerintem nem attól lesz elhanyagolt egy harmincas ember, hogy narancsbőrös vagy ráncosabb egy kicsit, hanem attól, ha elhízik, ha egy idő után nem ad magára semennyit, oda sem figyel az egészre.
2015. jún. 29. 21:10
26/36 anonim válasza:
Mennyi hülyeséget tudnak egyesek összeírni,a férfiakra sokkal inkàbb jellemző,hogy 30 fölött megcsúnyúlnak,ebben a korosztályban 10 férfiból 9 szarul néz ki.Egyébként aki megteheti,hogy fiatal partnere legyen,persze hogy azt választja,még nőként is fiatalabb pasikra vadásznék,ha független lennék.
2015. jún. 29. 21:11
27/36 anonim válasza:
miért fruskák a huszonévesek? :D
2015. jún. 29. 21:19
28/36 anonim válasza:
a narancsbőr ellen tehet!
2015. jún. 29. 21:26
29/36 anonim válasza:
Hát ennyi sok hülyeséget már régen olvastam..:D A kérdező eredeti kérdésével én is egyetértek mert sajnos én is ezt tapasztalom 32 éves nőként..DE!! én az a fajta 32 éves vagyok, akit rendszeresen huszonnégynek néznek, és csupa huszonéves srác kezd ki velem folyton lépten-nyomon..akiket persze én nem is tudok komolyan venni..és nem is kezdek velük el semmit..És engem is zavar az, ami a kérdezőt, hogy a harmincas pasik, akik korban nem lennének távol tőlem a huszonéves lányokkal kezdenek..vagyis elég nehéz egy komoly, éretten gondolkodó harmincas pasit találni..A negyvenes pasikat meg már túl öregnek találom magamhoz, és ők már még pocakosabbak és igénytelenebbek, mint egy harmincas férfi..Én azt tapasztalom, hogy nem a harmincas nők hagyják el jobban magukat, hanem a pasik..Legalábbis a munkahelyemen és mindenhol ezt látom..A harmincas éveik elején járó nők tök ápoltak, fittek, némelyik negyvenes is, de a pasik..:D Lehet a végén még én is ráfanyalodom a fiatal srácokra, csak az a baj, hogy velük viszont semmi komolyat nem lehet tervezni..Szóval szerintem ott a különbség, hogy a pasik, akikről a kérdező írt komolytalanok még..mi nők viszont harminc évesen már tényleg a családalapításon és komolyabb dolgokon törjük a fejünket..ezért is ritkább az idősebb nő fiatal pasi párosítás. :)
2015. jún. 30. 13:43
30/36 anonim válasza:
baj hogy a 40-es 50-es 60-as pasik is a 20-30 köztieket hajtják. Ha van egy jó 40-es aki letagadhat 5 évet a kinézetéből, sportos, kockahasú, az már rágós, ráncos. Igen ilyen igazságtalan a világ. Amíg a pasik kevesebben vannak és rövidebb ideig élnek, jobban válogathatnak, megtehetik és megteszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!