Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A harmincas férfiak miért huszonéves lányok után vágyakoznak, miért nem a korban hozzá illőkhöz?
Teszem azt a 35 körüli férfiak miért nem harmincas nőkkel ismerkednek, miért a huszonéves kis fruskákkal, miért azok után csorog a nyáluk?
Nem veszik észre mennyire röhejesek így?
A környezetemben inkább azt tapasztalatom, hogy 35+os pasik 16-25éves csajok után futnak. Minél éretlenebb, tapasztalatlanabb, annál jobb.
Nénik nem gáz, ha az anyjánál lakik, mamahotelben, nem kell minimális egzisztencia sem, ha már van autó, menő a pasi.
Ha egy 30 nővel próbálkoznak (ha valamiért nem villanik az agyukba a vigyázat felelősség felirat) az él hajtja őket fél éven belül.
Aztán elérik a negyvenet, anyu már rágja a fülüket az unokáért, gyorsan keresnek egy kétségbeesett nőt, egy éven belül feleségül veszik, csinálnak egy gyereket, és meg is van az új anyuci.
Aztán pár éven belül előtör bennük a kapuzárási pánik, megcsalják az asszonykát egy tizenhuszonéves lánnyal, anyuci ordít, nagymami ordít, gyt-t nem jó fizetni, mert nem marad a csajozásra, úgyhogy laposkúszásban visszamászik. Kétségbeesett anyuka meg nem kegyesen megbocsát.
És boldogtalanul élnek míg meg német halnak.
Mert a 30 éves nőkre nagyon jellemző h kiégtek, világfájdalmuk van. Pasit csak gyerekcsinálás okán akarnak fogni, és általában sz . rnak a fejedre, csak legyen meg gyorsan a gyerek. Ezeknek a kapcsolatoknak 2-3 év múlva szakítás, aztán életen át tartó civakodás a gyerek miatt az eredménye.
Már nem annyira igényesek a külsejükre, kezdenek kicsit öregedni és ezt nem takarják. A számtalan sok nőre gondolok, aki még a haját befestetni is lusta, pedig láthatóan őszül. Ennek ellenére a férfiak szemben szilárd elvárásaik vannak: saját lakás, kocsi, meló. Magukkal szemben egyetlen elvárás: gyereket csinálni gyorsan...
Nem értem miért lenne röhejes. Egyébként nem a 30-as nőkkel van a baj, hanem a világgal, meg amit feléjük, és egymással szemben elvárásokat támasztanak. Sajnos a mai világ, a munka, karrier, és a férfiak karrierje, családképe sem kompatibilis egyáltalán a nők biológiai órájával, de ez nem a mi hibánk. Ők harcolták ki az egyenjogúságot, és ez lett belőle.
hát én nő vagyok de még így is meg tudom válaszolni:
-ráncok
-löttyedt bőr
-narancsbőr
-ráncok
-elhízás
-öregedés
-ráncok
.........................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!