Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A harmincas férfiak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A harmincas férfiak miért huszonéves lányok után vágyakoznak, miért nem a korban hozzá illőkhöz?

Figyelt kérdés

Teszem azt a 35 körüli férfiak miért nem harmincas nőkkel ismerkednek, miért a huszonéves kis fruskákkal, miért azok után csorog a nyáluk?

Nem veszik észre mennyire röhejesek így?

2015. máj. 30. 11:45
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
77%

A környezetemben inkább azt tapasztalatom, hogy 35+os pasik 16-25éves csajok után futnak. Minél éretlenebb, tapasztalatlanabb, annál jobb.

Nénik nem gáz, ha az anyjánál lakik, mamahotelben, nem kell minimális egzisztencia sem, ha már van autó, menő a pasi.

Ha egy 30 nővel próbálkoznak (ha valamiért nem villanik az agyukba a vigyázat felelősség felirat) az él hajtja őket fél éven belül.

Aztán elérik a negyvenet, anyu már rágja a fülüket az unokáért, gyorsan keresnek egy kétségbeesett nőt, egy éven belül feleségül veszik, csinálnak egy gyereket, és meg is van az új anyuci.

Aztán pár éven belül előtör bennük a kapuzárási pánik, megcsalják az asszonykát egy tizenhuszonéves lánnyal, anyuci ordít, nagymami ordít, gyt-t nem jó fizetni, mert nem marad a csajozásra, úgyhogy laposkúszásban visszamászik. Kétségbeesett anyuka meg nem kegyesen megbocsát.

És boldogtalanul élnek míg meg német halnak.

2015. máj. 30. 13:30
 12/36 anonim ***** válasza:
46%
Nekem pl azért tetszenek jobban a fiatalabb nők és nem a 30éven felüliek mert ott már van sok elvárás,én viszont nem akarok elvárásokat,hanem inkább élni! 31F
2015. máj. 30. 13:36
 13/36 anonim ***** válasza:
58%
Én speciel húszon évesen szintén a 30 körülieket kerestem mindig. Miért? Mert olyankor azért már kezd benőni a fejük lágya, már normális kapcsolatra, családra vágynak, kiszórakozták magukat. És így 23 évesen tökéletesen megvagyok a 30 éves vőlegényemmel.
2015. máj. 30. 14:46
 14/36 anonim ***** válasza:
54%
Az a baj, hogy a nők hamarabb lesznek érettek, mint a férfiak. Így elég nehéz huszonéves korosztályban érett gondolkodású férfit találni. és itt nem az egzisztenciával van a baj, hanem a gondolkodással. Meg sok fréfi úgy van vele, hogy elsősorban a kényelmet keresik én nem a szellemi társat, ez is jól megkavarja a dolgokat.
2015. máj. 30. 15:40
 15/36 anonim ***** válasza:
55%
Savanyú a szőlő mi?? :)
2015. máj. 30. 18:49
 16/36 anonim ***** válasza:
45%

Mert a 30 éves nőkre nagyon jellemző h kiégtek, világfájdalmuk van. Pasit csak gyerekcsinálás okán akarnak fogni, és általában sz . rnak a fejedre, csak legyen meg gyorsan a gyerek. Ezeknek a kapcsolatoknak 2-3 év múlva szakítás, aztán életen át tartó civakodás a gyerek miatt az eredménye.

Már nem annyira igényesek a külsejükre, kezdenek kicsit öregedni és ezt nem takarják. A számtalan sok nőre gondolok, aki még a haját befestetni is lusta, pedig láthatóan őszül. Ennek ellenére a férfiak szemben szilárd elvárásaik vannak: saját lakás, kocsi, meló. Magukkal szemben egyetlen elvárás: gyereket csinálni gyorsan...

Nem értem miért lenne röhejes. Egyébként nem a 30-as nőkkel van a baj, hanem a világgal, meg amit feléjük, és egymással szemben elvárásokat támasztanak. Sajnos a mai világ, a munka, karrier, és a férfiak karrierje, családképe sem kompatibilis egyáltalán a nők biológiai órájával, de ez nem a mi hibánk. Ők harcolták ki az egyenjogúságot, és ez lett belőle.

2015. máj. 30. 20:26
 17/36 anonim válasza:
60%
11-es! Elég sok igazság van abban,amit írsz.Én egyetértek.
2015. jún. 2. 17:13
 18/36 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem találj egy neked való nőt, akár korban, akár testmagasságban.. csak szeressen, - és akkor máris Q nem fog érdekelni, hogy más pasik mit csinálnak!
2015. jún. 2. 22:18
 19/36 anonim ***** válasza:
43%
25 év alatt eddig kb. teljesen semmibe vettek a nők, nem tekintettek partinak, mindig a már sikeres, befutott emberek kellettek. Ne várd, hogy amikor majd én leszek a csúcson, akkor beérem a kivénhedt, csúnyuló 30-as nőkkel.
2015. jún. 3. 12:18
 20/36 Missi_Key ***** válasza:
69%

hát én nő vagyok de még így is meg tudom válaszolni:

-ráncok

-löttyedt bőr

-narancsbőr

-ráncok

-elhízás

-öregedés

-ráncok

.........................

2015. jún. 29. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!