Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűntek a rendes lányok, akiknek nem csak az számít, hogy mennyit keres a hapsi és milyen csoda mercije van?
Most had ne általánosítsak, mert tisztelet a kivételnek, de: Itt vagyok én, smink nélkül, 75/A-s mellel, dolgozó felnőttként (22/N) és mellém állítok egy cicamicát, sminkben, C-s kosármérettel, akinek szenvedélye a bulizás, naná, hogy a férfiak...fiúk, pasik, f***tudja milyen lények 95%-ka nem engem választana, pedig még nem mondták rám, hogy csúnya vagyok. A legtöbb férfi az olyanokat veszi észre, akikről süt a ribizliszag, ha meg elétek akad egy normális lány, lenézitek, mert nem tucat.
Nekem nem számít, mennyit keres a pasim, mert csóró, nem számít, milyen kocsija van, mert nincs is neki, de ma már ugyan olyan kihaló félben van a normális hapsi, mint a normális lány. Zsák a foltját.
Az egyetlen mód, hogy megszerezd őket az szakítás után van. Nekem is általában azok az idők amikor egyedül vagyok szakítás után kb 1 hónapig tartanak. Aztán huss, jön egy jobb. Szóval ha elcsiped, azt az egy hónapot, akkor nyert ügyed van. Amugy meg, a normális, nekem egyenlő az unalmas, hétköznapi, hobbi, és személyiség nélkülivel. Szerintem az egyediség nagy úr. Mikor nem mész a nagy tömeg után. Nem vagy ribi, de azért olyan szende sem hogy még az ujjatlant is szegyenled, nem oltozkodsz kvasan, de azert miniszoknya, meg szuk farmer negvan. Stb stb. És higyjétek el, sok ilyen csaj van, sőt még válogatni is tudnak. ;)
a testről neg annyit, hogy ha foglalkozol vele, akkor nem fogsz úgy kinézni mint egy tehén. De persze a genetikára bármit lehet fogni. 18l
47: Ma csak abban a fiókkönyvtárban, amelyikben jártam, 22000-res látogatottság volt.
Megnézem én azt a könyvtárigazgatót (egyébként nő), aki napi 22000 embert megkfél.:)
nyilván túloztam. de biztos vagyok benne hogy "you know what i mean"
segtek, ismerek könyvtárba járó okos "rendesnek mondott" lányt, akit az egyetemi tanárbácsi kefélget, és ismerek orvos medikust, akit pedig pedig a főorvos.
ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!