Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hová tűntek a rendes lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek a rendes lányok, akiknek nem csak az számít, hogy mennyit keres a hapsi és milyen csoda mercije van?

Figyelt kérdés
2015. máj. 27. 14:25
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
74%
Nem tűntek el, és még csak nem is csúnyák (vagyis nem ettől függ). Csak tényleg a nagyrészük foglalt...
2015. máj. 27. 14:51
 22/56 anonim ***** válasza:
24%

Szia, nekem nincs kocsim vagy jó állásom, de egy intergalaktikus szuperhős vagyok!

Így is megfelelnék? :D

2015. máj. 27. 14:53
 23/56 anonim ***** válasza:
61%

Az utolsó válaszíró írt egy nagyon "szép" levelet!

Amiben kifejti hogy ő milyen intelligens, és milyen szépen tud választékosan fogalmazni, magyarul káromkodva,és közben végig a nőket szidva.

Szóval itt reagálnék neked nyíltan.

Azért mert te egy minimálbérezett, az életben szerencsétlen, kt hájas testű, alacsony, zsíros hajú férfi vagy, akinek már a hormon termelése sem a régi és jó ha heti egyszer csinálni tudja MAGÁNAK, mert az asszony már rég elhagyta, attól még vannak szép igényes nők, akik megérdemlik hogy helyes, jóképű pasik oldalán sétáljanak este moziba vagy étterembe.

A fittnesz modell voltam.

2015. máj. 27. 15:02
 24/56 anonim ***** válasza:
79%

Attól függ hol és hogy keresitek? Mégis kiket szoktatok ti leszólítani? Szoktatok egyáltalán ilyet csinálni?

Csak mert én nem egy ilyen lányt ismerek - évek óta egyedül vannak, többnyire jelentkező nélkül.

2015. máj. 27. 15:02
 25/56 anonim ***** válasza:
78%
#19 Saját ház, saját kocsi elvárás az olyan 35 év felett oké.
2015. máj. 27. 15:03
 26/56 anonim ***** válasza:
56%

egyébként is csak egy troll vagy de attól még tartsd magad a leírtakhoz ;D

de nice try

2015. máj. 27. 15:15
 27/56 anonim ***** válasza:
27%
#24 akinél nincs jelentkező, és szexi csaj, azzal se 100as valami.
2015. máj. 27. 15:28
 28/56 anonim ***** válasza:
0%

ddevastator nevű

Meglátnálak, lenéznék rád, mosolynék egyet,és annyit mondanék:

Ennyi vagy?

Kb ezzel le is rendeznélek.

Majd utána ápolhatnád a kis sérült lelked, és írhatnád milyen rosszak a mai lányok.

2015. máj. 27. 15:28
 29/56 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem sokkal de sokkal kevesebben vannak azok, akiknek csak az számít, amit a kérdésedben leírtál. Ha abból indulunk ki, hogy gazdag valaki, egy sima kalandból akkor sem fogsz profitálni, minimum hosszú távú kapcsolat kell, de mégis, ki a fene áll össze valakivel, akinek külső-belső tulajdonságai taszítják? Szerintem még az "aranyásó" típusú nők is inkább azzal jönnek össze, akivel valamennyire jól érzik magukat, és nem élik meg erőszaknak a szexet.

De "aranyásókból" is szerintem kevés van. Azt nem lehet tagadni, hogy miután már az ember kikerült az egyetemről (vagy ha ott nem voltál, akkor középiskolából), onnantól kezdve már nem árt, ha nem anyuci szoknyája mellett élsz, hanem mondjuk egy albérletben, és az sem probléma, ha a karriered inkább felfelé ível, mintsem lefelé, mert ez, még ha a jelenlegi helyzetben kb annyira futja csak, hogy egy 60 ezres albérlet felét fizesd, és havonta egyszer meghívj fagyira, attól még ez javulhat. Az autó szerintem mellékes, nagyon jó, nagyon kényelmes, ha van, de ha nem valahol a világ végén laksz, akkor tökéletesen teljes és boldog életet lehet élni nélküle is. És ahogy aranyásóból, úgy menő új mercis pasiból sincs többség, mégis nagyon sokaknak van kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolata. Ha csak olyan lányokkal találkozol, akiknek ennyire elferdült az értékítélete, azért valóban csak magad okolhatod- hiszen te válogatod össze azokat az embereket, akik körülvesznek. Én egy olyan embert, legyen férfi vagy nő, nem ismerek, akinek az anyagiak fontosabbak lennének az emberségességnél, aki az alapján választott párt, hogy a másik milyen jóképű, izmos vagy gazdag. Egyet sem. Az valóban fontos, hogy ne a semmiben tengődj, célok és ambíciók nélkül, de ha van cél, van előre mutató jövőkép, akkor a jelenlegi helyzet nem számít különösebben.

2015. máj. 27. 15:36
 30/56 anonim ***** válasza:
53%
Én férjnél vagyok. Nem az alapján választottam férjet, hogy mennyit keres. Nem érdekel a Mercedesz sem. Ilyenekkel engem nem lehet megvenni...
2015. máj. 27. 15:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!