Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hová tűntek a rendes lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek a rendes lányok, akiknek nem csak az számít, hogy mennyit keres a hapsi és milyen csoda mercije van?

Figyelt kérdés
2015. máj. 27. 14:25
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
38%

tyááá haha mernéd is azt hiszed.....:D csapattal se mernéd nem hogy egy magad.Ezen nevettem most

egyébként meg semmi bajom a mai lányokkal kikérem magamnak.

és ezt én mondanám neked mikor fogod a fejed a földön :D

2015. máj. 27. 15:42
 32/56 anonim ***** válasza:
62%
2015. máj. 27. 15:45
 33/56 anonim ***** válasza:
63%

Ilyenek foglaltak mind,és úgyis a jóképűekkel vannak,szóval aki nem született annak,ugyanúgy nincs esélye náluk sem...

Egyáltalán nem igaz,hogy Te választod meg milyenek emberek vesznek körül.Nem Te választod meg,hogy kik lesznek például iskolában,egyetemen a csoporttársaid,nem Te választod meg kik jönnek szembe veled az utcán,kik szólnak le esetleg,vagy jön-e szemben veled olyan ellenkező nemű mondjuk véletlen,akivel kölcsönösen tetszetek egymásnak,és még lehetne sorolni mennyi mindent nem Te választasz meg...

Azt választhatod meg,hogy van-e olyan közöttük,akikkel mondjuk jól kijössz,vagy könnyen egy párt alkothatsz.

De ha nincsen köztük ilyen,akkor ha fejre állsz sem fogod tudni megváltoztatni a tényt,hogy nincsen ilyen...

2015. máj. 27. 15:45
 34/56 anonim ***** válasza:
17%
ddevastator a legnagyobb gyk huszár^^
2015. máj. 27. 15:54
 35/56 anonim ***** válasza:
72%

#33: te választod meg pl hogy milyen suliba járj, milyen környékre költözz. Nyilván nem minden esetben, de nem muszáj mindenkivel barátkozni. Én szintén nem ismerek mercis pasikra vadászó nőket. Ismerek viszont sok boldog párt, akik együtt vettek házat és autót.

Egyébként én azt gondolom, hogy megtalálja a zsák a foltját, jó értelemben is. Én olyan párokat látok magam körül, akiknek azonos vagy hasonló az értékrendjük, és hasonló (anyagi, egzisztenciális) háttérrel rendelkeznek. Nyilván vannak kivételek, de én alapvetően ezt látom a környezetemben.

2015. máj. 27. 15:56
 36/56 anonim ***** válasza:
91%

28#34

Ráadásul egy nagyon helyes magas,izmos pasi,még ha nem bírjátok akkor is igy van:p

2015. máj. 27. 16:07
 37/56 anonim ***** válasza:
57%
Lecsapták őket a kezedről és feleségül vették őket:D ezek a pasik nem azt nézték, hogy van 5kg plusz vagy minusz egy nőn, hanem meglátták bennük a nőt.
2015. máj. 27. 16:20
 38/56 anonim ***** válasza:
45%
Hiába vagyok ilyen, most dobott a barátom akit én még mindig szeretek, egyszerű diák mint én, se saját keresete, se munkája, se autója. Szóval nem, nem minden ilyen lány foglalt. Amúgy meg a szerelem nem ezen múlik...
2015. máj. 27. 16:21
 39/56 anonim ***** válasza:
37%
Mindenki valakié, tudod, ahogy Charlie énekli. :D
2015. máj. 27. 16:26
 40/56 anonim ***** válasza:
45%

"#24 akinél nincs jelentkező, és szexi csaj, azzal se 100as valami."

Ja, hogy ne csak rendes legyen, de SZEXI is? Egyéb igény?

2015. máj. 27. 16:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!