Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy selejt vagyok, nem kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy selejt vagyok, nem kellek egy férfinak sem, megakarok halni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Külsőre tetszek úgy általában a férfiaknak. De egy pár találkozó után mindig lekoptatnak. Nem tudom tényleg mi lehet az oka. A szexet nem említik meg, nem utalnak rá, amikor együtt voltunk minden rendben volt, azt mondták jó velem lenni, aztán egyik napról a másikra eltűnnek. Van olyan exem aki azóta hogy engem itt hagyott boldog egy másik lánnyal évek óta. Velem meg csak 3 hetet bírt ki. Úgy érzem mint ha nem lennék olyan, mint a többi ember, mert az élet minden terén csak csalódok. Sokszor kívánom bár meghalnék, az én életemnek semmi értelme. L/24
2015. máj. 25. 12:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Most privát üzit vársz?
2015. máj. 25. 13:29
 22/31 anonim ***** válasza:
55%
Fogalmam sincs mivel van a baj, ezer oka lehet. Túl harsány és irritáló nevetéstől kezdve addig, hogy büdös vagy bármi.
2015. máj. 25. 13:32
 23/31 anonim ***** válasza:
9%
Talán a kapcsolataidban is ennyit nyekeregsz mint itt,ezért lépnek le.
2015. máj. 25. 13:45
 24/31 anonim ***** válasza:
Jaj, már megint te???
2015. máj. 25. 13:55
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

pár találkozó - szex

Jól értjük, hogy nem sokat vársz általában vele?

Remélem ilyet fölösleges említeni, hogy testszag meg szájszag?! :)

2015. máj. 25. 14:26
 26/31 anonim ***** válasza:
53%

Hülyeségeket beszélsz,nem tudsz nevetni semmin,semmi önbizalmad nincs.

Ezeket a dolgokat nem sértésnek szánjuk,de ilyesmi okai lehenek annak,hogy elhúznak mellőled,amiket fent írtak már.

2015. máj. 25. 14:33
 27/31 anonim ***** válasza:
Valami probléma lehet a személyiségeddel. Nem lehet, hogy más témában is állandóan panaszkodsz?
2015. máj. 25. 14:49
 28/31 anonim ***** válasza:
Ha az-az értelme, hogy barátod legyen, akkor tényleg nincs értelme. :D Folyamatos célkitűzés Ha teljesült egy jöhet a köv. Folyamatos fejlődés az én életem értelme egy jobb emberré váláshoz, folyamatos tanulás és tapasztalatok útján.
2015. máj. 25. 14:54
 29/31 anonim ***** válasza:
2015. máj. 25. 14:56
 30/31 anonim ***** válasza:
majd rád talál valaki,aki megbecsül,de csalódni sajnos mindig fog az ember
2015. máj. 25. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!