Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy sokszor megakarok halni?
Figyelt kérdés
nekem olyan nehézkesen mennek a dolgaim.kislánykorom óta,szar minden.probálok változtatni de nem meggy.senki sem szeret.akiket megismertem csak leakartak volna feküdni velem,szerettem én,de akit szeretem most sem ir.Nem is szerettet ,ö .,kirugtak a munkahelyemen most .állatalába szomoru vok .2015. ápr. 23. 20:50
2/14 anonim válasza:
Én tini koromban éreztem így, de már elmúlt :) 24L
3/14 anonim válasza:
Visszaolvasod a korabbi irasaidat? Igy en is gyakrabban akarnek meghalni...
4/14 anonim válasza:
Sok csalódás ért az életben, lehet depressziós vagy.
Ha sokszor érzed, és nyomasztó, szorongó érzéseid vannak, kedvtelen vagy, nincs étvágyad, akkor (mindenféle rosszindulatúság nélkül) menj el pszichológushoz, vagy irass fel magadnak nyugtató teát, vagy hasonlót.
Szerezz önbizalmat, menj el sportolni, jógázni, tarts háziállatot, vagy valamivel szerezz magadnak jobb kedvet!:)
5/14 anonim válasza:
ez van szar az élet.
és képzeld el férfiként milyen szar. mert a pasik se piskóták, de a nők még nagyobb g*cik.
6/14 A kérdező kommentje:
De a pschilogus nem ö a barátom ö nem tudd segiteni.sem ö sem a tea nem fogja vissza hozni azt akit szerettem,a tea nem fogja megoldani h szeressen
2015. ápr. 23. 21:01
7/14 anonim válasza:
Kérdezö kit vesztettél el? Sajnos az élet ilyen mindig azt veszi el akire,amire a legnagyobb sükségünk lenne...
8/14 anonim válasza:
nem értem :O ha az a baj hogy el vesztettél valakit akkor miért nem az a kérdés ?? egyébként a problémák azért vannak hogy meg oldjuk őket és ez mindig így lesz :/ nem sírni kell hanem el felejteni,keresni olyant aki szeret (mindig van ok sírni de ez nem azt jelenti hogy muszáj)
9/14 A kérdező kommentje:
utolso ha valaki szeretne nem lenne ez a probléma
2015. ápr. 23. 21:52
10/14 A kérdező kommentje:
nem érezném ezt h megakarnék halni ha nem használt volna ki,meg ha keresne,meg ha szeretne,te tudod ha gyerekekkel tudd beszélni.és sokszor a barátom ir rájuk akkor meg egy felnött nö létemre mindig csak én irok is.meg más nönek is ir elöször
2015. ápr. 23. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!