Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy sokszor megakarok halni?
Figyelt kérdés
nekem olyan nehézkesen mennek a dolgaim.kislánykorom óta,szar minden.probálok változtatni de nem meggy.senki sem szeret.akiket megismertem csak leakartak volna feküdni velem,szerettem én,de akit szeretem most sem ir.Nem is szerettet ,ö .,kirugtak a munkahelyemen most .állatalába szomoru vok .2015. ápr. 23. 20:50
11/14 A kérdező kommentje:
felnöt szerethetö nöt nem tudott megbecsülni
2015. ápr. 23. 21:57
12/14 anonim válasza:
Ide mindig csak pozitív gondolatok kellenek ! Mosolyogj😊
13/14 anonim válasza:
egy barátom mindig azt mondja h az életbe vannak rossz dolgok nem is kevés de nem kell sírni mert van akinek még nálad is rosszabb az az anya aki nap mint nap azon gondolkozik h h adjon enni a gyerekeinek az nagyobb gondba van mint te és az aki önhibáján kivűl került az utcára az is ! nézd a jó dolgokat! néha a legkisebb dolgoknak is tudok örülni . hogy süt a nap, szép az idő, csicseregnek a madarak, virágoznak a fák, békében élek ...
14/14 A kérdező kommentje:
mi lehet annál rosszab hogy gyerek koromba majdnem meg eröszakoltak,tini koromban is .egy gyötrelem az életem ,
2015. ápr. 24. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!