Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy selejt vagyok, nem kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy selejt vagyok, nem kellek egy férfinak sem, megakarok halni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Külsőre tetszek úgy általában a férfiaknak. De egy pár találkozó után mindig lekoptatnak. Nem tudom tényleg mi lehet az oka. A szexet nem említik meg, nem utalnak rá, amikor együtt voltunk minden rendben volt, azt mondták jó velem lenni, aztán egyik napról a másikra eltűnnek. Van olyan exem aki azóta hogy engem itt hagyott boldog egy másik lánnyal évek óta. Velem meg csak 3 hetet bírt ki. Úgy érzem mint ha nem lennék olyan, mint a többi ember, mert az élet minden terén csak csalódok. Sokszor kívánom bár meghalnék, az én életemnek semmi értelme. L/24
2015. máj. 25. 12:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%
Annyira azért nem depressziós, hogy válaszolna legalább egy nem-et a levelemre....
2015. máj. 25. 13:06
 12/31 anonim ***** válasza:
60%

Addig amíg ilyen negatívan állsz magadhoz, meg azt gondolod, hogy selejt vagy..stb. addig nem is lesz normális kapcsolatod! Tudod, ezek a negatív és rossz gondolatok teljesen meglátszanak a kisugárzásodon! És vajon melyik pasi akar ilyen csajt magának hosszú távra?

Ha a külsőddel nincs gond, akkor viszont belsőleg kéne változnod, de sürgősen. Az első teendőd lehetne, az, hogy nem selejtként gondolsz magadra!!!

A következő az, ha nem jött össze, majd összejön a következővel. Sokak évekig keresik a hozzájuk passzoló társat, te pedig itt sírsz és el vagy keseredve 24 évesen? Mintha itt lenne a világ vége! De nincs!

Veszítettél? Állj talpra! Gondolkozz el azon, hogy miért is hagytak téged ott! Menj a lelked legmélyére, pörgesd vissza az eseményeket, biztosan meg volt az ok, amiért ezek bekövetkeztek! Ha meg annyira érdekelt volna, hogy miért dobtak megkérdezted volna őket, hogy mégis miért!

Az meg ne érdekeljen, hogy az exed már azóta boldog. Te is az lehetnél, ha befejeznéd az önsajnáltatást és változnál és cselekednél! :)

A depis hozzáállás nem megoldás, csak elmenekülés. Gondolom nem akarsz egész életedben menekülni!

Minden ember más! Ezt soha ne felejtsd el! :)

És mivel most ilyen hullámvölgyben vagy, ne akarj görcsösen pasit, mert annál jobban nem fog sikerülni.

Éld az életed, légy boldog, legyen vidám kisugárzásod! :)

2015. máj. 25. 13:09
 13/31 anonim ***** válasza:
44%
Jaja, senkinek nem válaszol. Itt egyértelmű a stílussal van a baj vagy kamu az egész kérdés.
2015. máj. 25. 13:09
 14/31 anonim ***** válasza:

#8, tévedés. Nem mindenkihez passzolnak ám a nebáncsvirág típusú lányok.

Nekem bejön, ha egy csaj harsány, vagány, és az is, ha mer csúnya szavakat használni (főleg, hogy én se vagyok a kispolgári szépbeszéd bajnoka).

24/F

2015. máj. 25. 13:11
 15/31 A kérdező kommentje:
Az egyik fiú azzal magyarázta hogy túl jó vagyok hozzá, de ez nem az igazi indok.
2015. máj. 25. 13:11
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
Igen, nem a kezét kértem meg, ha nem annyit, hogy lenne kedve beszélgetni velem, de semmi, még egy böfögés sincs, akkor meg?????????? Akkor itt ne beszéljen csalódásról meg depresszióról......
2015. máj. 25. 13:12
 17/31 anonim ***** válasza:

Milyen más problémáid vannak még?

Van, hogy minden épp szarul meg, de hát innen már csak felfelé, úgyis.

2015. máj. 25. 13:20
 18/31 anonim ***** válasza:
41%
Egyszerű : unalmas személyiség vagy.
2015. máj. 25. 13:21
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem mert ha ezt megcsinálod, hogy itt nyavalyogsz erre írnak neked, hogy beszélgetnének veled, hátha jobb lesz de te le sem szarod, na hát ezért lehet, hogy itt tartasz mert így állsz mindenhez hozzá.
2015. máj. 25. 13:23
 20/31 anonim ***** válasza:
66%
Ne aggodj Nyuszika, majd lesz egy delceg legenyed. :DD
2015. máj. 25. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!