Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok-e ha az egyik sportol a másik nem?
Például: ha a lánynak a sport a szakmája, akkor eleve hasonló érdeklődésű társat keres, vagy ez mindegy? De bármelyik félre vonatkozik a kérdés. Vannak itt így?
Tudom, hogy hülyén hangzik a kérdés elsőre, de komoly konfliktusok lehetnek, ha az egyiknek nagy mozgásigénye van, a másiknak pedig más az érdeklődése.
Ez probléma egyáltalán? Elvárás?
"de komoly konfliktusok lehetnek, ha az egyiknek nagy mozgásigénye van, a másiknak pedig más az érdeklődése"
Akkor az egyik eljár edzeni, futni, stb amit akar, addig a másik meg azzal foglalkozik, ami őt érdekli. Nem hiszem, hogy ebből olyan komoly konfliktusok lennének.
Én futok, kerékpározok sportszerűen. Jó lenne olyan társat találni, aki hsonlóan és rendszeresen sportol.
De persze ez nem olyan nagy kitétel részemről.
22/F
Nem kizáró ok, de nehezíti a dolgokat.
Futok, túrázok, néha egyéb edzésre is járok. Mindegyik elég sok időt tud elvenni az életből, úgy vettem észre, hogy ez sokszor konfliktus forrás lehet.
Jobb együtt csinálni a párunkkal szerintem, megosztani a dolgokat.
Amúgy nekem volt nálam sokkal sportosabb barátnőm, és sokkal kevésbé sportos, mindig meg lehetett oldani, de +1 esély arra, hogy valami kényelmetlenség legyen, ettől függetlenül sokadik helyen szerepel nálam a párválasztásban.
Annyiban biztos jobb hasonló életmódú társat találni, hogy ezeket a dolgokat tudják együtt is csinálni. Most ha belegondolsz, ha valakinek nem a sport a munkája, de azért elég komolyan veszi, akkor elég sok ideje elmegy. Napközben dolgozik, utána még sportol, hát jó későn érhet haza. A párjával alig látják egymást.
De ha csak arról van szó, hogy a pár egyik tagja heti kétszer elmegy focizni/úszni/futni, vagy akármit csinálni, a másik meg nem, hát abból szerintem semmi gond nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!