Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami megfogott a korábbi vagy mostani párotokban, mi tesz egyedivé számotokra egy másik embert?
Mostani kapcsolatomról:
Megfogott benne az, hogy bár elsőre elutasítottam, várt rám 1,5 évet, annyira szeretett/szeret. Az, hogy régimódi, gyönyörű verseket ír hozzám, rózsákat találok reggel a kapumon, a kedvemért belevágott a főzésbe, ami aztán teljesen megtetszett neki... szeretem benne az intelligenciáját, a talpraesettségét, azt, hogy szeret utazni, új élményekre, kúltúrákra nyitott, hogy művelt, hogy tájékozott.... hirtelen ennyi jutott az eszembe.
Hú, hát jó néhány dolog megfogott benne... :-)
Igazi művész: kreatív, érzékeny, művelt, intelligens, szellemes, humoros.
Emellett egy szerény, becsületes, udvarias, gondoskodó férfi. Rögtön megvolt az összhang köztünk és sokszor olyan érzésem volt, mintha olvasna a gondolataimban; minden kis rezdülésemre úgy reagált, hogy az nekem jól essen.
Persze voltak rossz tulajdonságai is, mint mindenkinek, de azok eltörpültek számomra ennyi jó mellett. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!