Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon megtetszett egy felenk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megtetszett egy felenk, visszahuzodo, nalam 4 evvel fiatalabb fiu. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fel evig onkentes munkat vegeztem valahol. Ott volt ez a srac is. Akkoriban egy nagyszaju, jokepu, meno pasiba voltam halalosan belezugva, de mostanra rajottem, hogy a csillogo maz alatt egy energiavampir van, aki csak ugy tudja fenntartani a magabiztossag latszatat, ha kozben lehuz masokat. Most, hogy ezt letisztaztam magamban, rajottem, hogy itt van ez a fiu, akire eddig ra se neztem. Jolelku, aranyos, felelossegteljes, udvarias. Egy problema van, hogy nagyon erosen vallasos, ezert eddig nem igazan kozeledett lanyokhoz, meg nagyon visszahuzodo, csendes is, raadasul csak 18 eves, en meg 22 vagyok. A hugaval nagyon joban vagyok es szerinte ezt a fiut meg egyaltalan nem erdeklik a lanyok. En ezt nem hiszem, szerintem egeszseges 18 eves igenis erdeklodik, csak nem reklamozza. De az biztos, hogy ha bevallanam neki, iszonyatosan zavarba jonne es csak rosszat tenne a kapcsolatunknak. Egyaltalan erdemes remenykedni vagy tegyek le rola?
2015. máj. 22. 13:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyik végletből beleestél a másikba! Közben lehet, hogy mindkettő energiavámpír csak amíg az egyik kifele húz le mindenkit, addig a másik magában cipeli a fájdalmat vagy a szorongást.

Legalább is nekem ez jött le az elmondottak alapján.

Ha már úgyis tudja, hogy bejön neked, akkor válts direktbe. Már nem veszíthetsz vele. Menj oda hozzá és mondd meg neki, hogy szeretnél vele valami nyugodt helyen beszélgetni. Ha van nála esélyed, akkor igent fog mondani. Lehet, hogy iszonyat félénk, akár szorongásos is. Ha nemet mond, akkor se hagyd annyiban, akkor az empatikus oldaladra lesz szükséged, mert lehet csak fél valamitől és akkor még megtörheted a jeget. De persze az is lehet, hogy te nem jössz be neki, vagy még sose volt dolga nővel és ő meg fél attól, hogy mi lesz.

2015. jún. 23. 03:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Hívd el randira, de leginkább provokáld ki, hogy elhívjon. Egy nagyon vallásos emberrel én nem kezdenék (még egyszer), ha én magam nem vagyok vallásos, de ha összejöttök abból minimum mind a ketten sokat fogtok tanulni.
2015. jún. 23. 03:08
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom.
2015. jún. 23. 05:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Na, nem kell ajtóstól rontani a házba. Hívd el fagyizni, moziba, stb., simogasd meg a haját, kezét... aztán majd alakul.:)
2015. jún. 23. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!