Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt még komoly kapcsolatom. Hogy jöhetnék össze egy zárkózott, de nem visszahúzódó sráccal?
Én visszahúzódó vagyok, neki sok barátja van, de szinte nem oszt meg magáról semmit.
Tudom róla, hogy szokott gépes játékokkal játszani, viszont nem nagyon szokott facebookozni (én azt azért szoktam). Ami érdekli, azt jól megy neki, de nem tanul sokat.
heti 5 órában egymas mellett ülünk, heti 3ban van tovabbi közös óránk.
szoktunk beszélgetni, hülyülni, meg segíteni a dogában, de nem nagyon alakul a dolog köztünk.
Mindketten 18 évesek leszünk (ugyanabban a hónapban) :3
#3 azt ki mondta???
azért visszahúzódó, mert (idézném) sok barátja van, de szinte nem oszt meg magáról semmit.
ez a tipikus (néz, de nem láthoz hasonló) beszél, de nem mond -jelenség
Még mindig én: Egyébként attól, hogy neked nem mond magáról semmit, csak úgy beszél a levegőbe, az szerintem teljesen normális. Sokan vannak úgy, hogy csak annak nyílnak meg igazán, akihez közelebb kerülnek (barátok, nem pedig haverok), mindenki mással tartják a távolságot.
Na szóval, attól, hogy ez így van, még nem kell elásni a srácot, mert amíg nem érzi, hogy hozzád közelebb került volna, addig te a falon kívül maradsz, mintha csak egy idegen lennél. Ha érzi, hogy te is bizalmasabb dolgokról beszélsz vele (azért nem kell lerohanni), akkor ő is a bizalmába fog fogadni, és onnantól alakulhat is valami ha mindketten úgy gondoljátok. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!