Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem, hogy egy visszahúzódó fiúval eljussunk egy randiig?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy 20 évesek vagyunk én is ő is. Viszont neki nincsenek nagyon barátai a városban nem igen lehet vele találkozni max. ha a szüleivel van. Nem jár bulizni se haverokkal sehova. Facebookon már beszéltünk de régebben valahogy nem folytatódott a beszélgetés de én szeretném jobban megismerni a srácot. Beszélni beszéltünk már többször és azt is tudom, hogy nem vagyok közömbös neki de mostanában valahogy nem tudok vele úgy találkozni, hogy kibontakozzon a dolog.

Mit kellene tennem? Hogyan lépjek vele kapcsolatba? Nem akarok nagyon nyomulni sem, hogy pl Face-en írogatok meg ilyenek és jobban szeretem a személyes találkozásokat.

Valakinek van valami ötlete?

Volt esetleg valaki hasonló helyzetben?

Hogyan lehetne valahogy előcsalogatni? :)

2015. máj. 3. 23:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Kitartóan :D

Barátommal 2,5 hónapig csak beszélgettem :)

16/l

2015. máj. 3. 23:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha beszélgetés közben sem esik le neki, akkor lehet, hogy nem tetszel, vagy reménytelennek tartja az esélyeit.

Hívd el valahova a közelbe.

2015. máj. 3. 23:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ha ő visszahúzódó és te vagy az, aki többet akar/mer kihozni ebből, akkor neked kéne nyomulni :D
2015. máj. 3. 23:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez a leírás akár rólam is készülhetett volna majdnem.:D Hát nem tudom, magamból kiindulva nem lesz könnyű dolgod..:(
2015. máj. 3. 23:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Írd meg neki, hogy unatkozol az utóbbi időben és rá gondoltál, hogy lenne-e kedve veled elmenni erre-arra (találj ki valamit).
2015. máj. 3. 23:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok.. Egy kivétellel hogy biciklizni kijárok... Ha engem keresne egy lány én úgy venném le hogy csak meg akarnak szivatni a baratnoivel.... De ha egyedul van akkor orommel fogadnám ha jobban mrgismertem mert nem vagyok valami beszedes
2015. máj. 3. 23:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Csajok, vegyétek észre , hogy az irányítás mindig a ti kezetekben van. Számunkra csak az illúzió marad, ha okosan csináljátok. A női praktikák azért jók, mert női praktikák. Ha szeretnél egy férfit, hát fogd meg a kezét és vidd..
2015. máj. 3. 23:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérd a segítségét valami olyan dologgal kapcsolatban ami elég férfias,hogy neked ne legyen kellemetlen.Pl valamit el kéne segítenie hozni a környékéről,vagy valahonnan,és nem akarsz egyedül menni,mert félsz,hogy zaklatnak,vagy akármi.
2015. máj. 4. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!