Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem, hogy egy visszahúzódó fiúval eljussunk egy randiig?
Az a helyzet hogy 20 évesek vagyunk én is ő is. Viszont neki nincsenek nagyon barátai a városban nem igen lehet vele találkozni max. ha a szüleivel van. Nem jár bulizni se haverokkal sehova. Facebookon már beszéltünk de régebben valahogy nem folytatódott a beszélgetés de én szeretném jobban megismerni a srácot. Beszélni beszéltünk már többször és azt is tudom, hogy nem vagyok közömbös neki de mostanában valahogy nem tudok vele úgy találkozni, hogy kibontakozzon a dolog.
Mit kellene tennem? Hogyan lépjek vele kapcsolatba? Nem akarok nagyon nyomulni sem, hogy pl Face-en írogatok meg ilyenek és jobban szeretem a személyes találkozásokat.
Valakinek van valami ötlete?
Volt esetleg valaki hasonló helyzetben?
Hogyan lehetne valahogy előcsalogatni? :)
Kitartóan :D
Barátommal 2,5 hónapig csak beszélgettem :)
16/l
Ha beszélgetés közben sem esik le neki, akkor lehet, hogy nem tetszel, vagy reménytelennek tartja az esélyeit.
Hívd el valahova a közelbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!