Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csomó nő miért várja el, hogy küzdjenek értük?
"A kovetkezoknek kuzdeniuk kell ertem"
Amikor én ilyet hallok, az első reakcióm: küzdjön érted a halál.
Mindig "öröm" látni, mikor a nemi szerepeket keverik az egyenjogúsággal...
A küzdés nem azt jelenti, hogy hasra kell esni a csaj előtt és földön csúszni, míg igent nem mond. Aki meg ezt várja el, azzal nem is érdemes kezdeni. A "küzdés" azt jelenti, hogy nem sértődsz be, mint valami kis nyolcéves, ha nem omlik első szóra a karjaidba, hanem továbbra is legalább megpróbálsz lelkesedni a másikért. Nem továbbállsz rögtön, ha nem akar hozzád menni az első szemrebegtetésre... Tudjátok, elég lelombozó (és kissé megalázó) azt látni, hogy azonnal megy valaki más után a srác, miközben te azt szeretnéd érezni, hogy nem csak egy opció vagy, nem csak azért kellenél, hogy akárki legyen a srác mellett. Szóval a "küzdéssel" azt mutatod meg, hogy nem csak egy a sok közül a lány, aki csak azért kell, hogy legyen, hanem tényleg ő maga kell.
Na ez egy nagyon klafa kérdés mert több dolog is felmerült bennem amíg olvastam a kérdést is meg a válaszokat is. Elsősorban az egyáltalán nem mindegy, hogy milyen jellegű küzdésről van szó. Ha olyanra gondolsz, hogy a nőnek több pasi csapja a szelet annak én is teljesen ellene vagyok. Senki sem születik királylánynak akiért küzdeni kellene pláne úgy ,hogy ő semmiképp nem jöhet ki vesztesen a dologból, így könnyű játszani. A másik jellegű küzdésre meg csak annyit tudok mondani, hogy nemrég volt itt 1 kérdés, hogy miért nem értik meg a fiúk azt, hogy "nem"?! Mindenki azt ecsetelte mennyire kellemetlen, hogy már hazudni kell, hogy leszálljanak róluk stb. Most meg azt írja pár ember ,hogy ne sértődjünk meg ha nem hullik a karjainkba rögtön a lány. Akkor most honnan vágjuk le, hogy érdemes-e küzdeni vagy tényleg le kellene kopni? (Pláne ha még sokan nem is őszinték). Azt is nehéz hitelesen előadni, hogy a lány akire nyomulsz nem "csak egy lány" hanem "a lány" aki kell akkor ha vagy sehogy vagy nagyon minimálisan viszonozza az érdeklődést...
Ui: nagyon sok lánytól hallottam, hogy a bók csak akkor hiteles ha igaz is. Na most akkor ha még nem is ismerem annyira ,hogyan hitessem el vele, hogy tényleg Ő az akivel lenni szeretnék és nem csak valaki. Jobb kérdés, hogy az ismerkedési fázisban ezt Én honnan tudjam, hogy tényleg így van?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!