Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért ilyen problémás párt találni manapság?

Figyelt kérdés

Nekem szerencsèm volt, egy laza buli hèten a ittasan megtalàltam èletem pàrjàt, előtte max randijaim voltak,lazàn indult de a vègèn csak ő lett a vègzet.

Ezèrt nem vagyok benne ezekben a dolgokban de a 2 legjobb baràtom is ebben a cipőben van, szeretnèk nekik segíteni...ès màsoknak is. Talàn ràjövünk hol, mi az ok könnyebb lenne..

2015. máj. 15. 10:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

abban van vmi, amit az utolsó mond.

mostanában történt, hogy egy tetszetős férfi nagyon mosolygott rám, és hát ugye igen kedvesen visszamosolyogtam, ez megvolt sokszor (!), még egymásra is köszöntünk, és kész vége. még milyen jelzés kellene, kérdem én. hogy valaki összeszedje a bátorságát.

2015. máj. 18. 09:30
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

A férfiak kezdenek elnőiesedni(viselkedésüket tekintve),a nők pedig kezdenek eddig férfiakra tartozó munka,és egyéb funkciókat átvenni.Néhány évtizeddel ezelőtt még jóval könnyebb volt a hagyományos házasság szerepkörbe beilleszkedni. Egyértelműen a férfiak udvaroltak,a nők meg eldönthették,hogy a viszonylag rövid ideig tartó udvarolgatás alatt A.); B.) vagy C.) palihoz mennek hozzá feleségül.

És ma mi a helyzet? Se házasság,se gyerekvállalás,csak az egyre hangsúlyosabbá váló női egoizmus. Mert na nehogymá meg merjem fogni valami csajnak a seggét,mert még följelentene zaklatásért. Márpedig ,ha meglátok egy szimpi lányt az utcán,hát biztos nem az fog eszembe jutni,hogy milyen jókat lehetne beszélgetni vele,inkább valami egészen más, na tudod mit,beszélgessen vele az esztergomi érsek.

2015. máj. 18. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!