Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért ilyen problémás párt találni manapság?

Figyelt kérdés

Nekem szerencsèm volt, egy laza buli hèten a ittasan megtalàltam èletem pàrjàt, előtte max randijaim voltak,lazàn indult de a vègèn csak ő lett a vègzet.

Ezèrt nem vagyok benne ezekben a dolgokban de a 2 legjobb baràtom is ebben a cipőben van, szeretnèk nekik segíteni...ès màsoknak is. Talàn ràjövünk hol, mi az ok könnyebb lenne..

2015. máj. 15. 10:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%

Azért, mert az emberek félnek a visszautasítástól és a megszégyenüléstől. Emellett egyre kevesebb idő és lehetőség van új emberekkel találkozni, az emberek nap, mint nap azokkal vannak, akiket már évek óta ismernek.

Ezért jó a netes társkeresés. Sokan még mindig cikinek gondolják, pedig nagyon jó lehetőség a visszahúzódóbbaknak és azoknak, akiknek nincs lehetősége új embereket megismerni.

+ egy ittas bulin azért általában nem élete párját szokta az ember meglátni, max egy alkalmi szexpartnert. Sosem értettem, hogy lehet bulin ismerkedni. Még beszélgetni sem nagyon lehet...

20/L

2015. máj. 15. 10:52
 2/22 A kérdező kommentje:

Gólyatàbor volt ès hidd el èn tènyleg valami "gyakorló-partnert" kerestem frissen kiszabadulva a vilàgba...de hàt na, az èlet így hozta...

Szèpen megvàrta mèg kibulizom magam ès utànna màr nem volt kètsèg...

2015. máj. 15. 10:58
 3/22 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, ők is tizen ève egy ismerős körben mozognak!
2015. máj. 15. 10:59
 4/22 anonim ***** válasza:

Szerintem azért ilyen problémás, mert nagyok az elvárások, sokan csak magukra gondolnak a párjukra nem, keveset beszélgetnek, emiatt akár rövid időn belül meg is szűnhet a kapcsolat, vagy a vonzalom, vagy csak a pénzre hajtanak, vagy csak kihasználásra kell a másik ember...stb.

Ezernyi ok lehet, hogy miért ilyen problémás.

2015. máj. 15. 11:03
 5/22 anonim ***** válasza:
szerintem csak bizonyos embereknek problémás, másoknak nem.
2015. máj. 15. 11:10
 6/22 anonim ***** válasza:
76%
4.: itt nem az elvárások a baj általában (legalábbis elsősorban), hanem az, hogy először is sokan képtelenek egyáltalán kapcsolatot teremteni lehetséges partnerekkel. Az még szóba sem jön, hogy csak magukra gondolnak stb.
2015. máj. 15. 11:11
 7/22 anonim ***** válasza:
6-os jól mondja, én pl. olyan vagyok,hogy képtelen vagyok kapcsolatot teremteni. ha az nagy nehezen már megvan, utána nekem már könnyebben megy minden. csak az elejével vannak hatalmas gondjaim.
2015. máj. 15. 11:15
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

6-os

Igazad van, hogy sokan képtelenek odamenni a másikhoz, ez a férfiakra vonatkozik, emiatt is alakult ki az, hogy manapság már a nők is kezdeményeznek párkapcsolatot. (meg a nők egyre bátrabbak lettek és irányítóbbak)

De a férfiakat pedig a nők segíthetnék különböző jelekkel pl. szemkontaktus és mosoly, ha a pasi arra szorulna, pl. visszahúzódó és félénk természetű, ilyenkor a nőnek illene testbeszéddel segíteni neki.

Gondolatmenetemmel már tovább vittem a dolgokat, ezért írtam, amit írtam.

4-es voltam

2015. máj. 15. 11:19
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
8.: igen, igazad van. De magamból kiindulva a félénk lányok rettegnek, hogy kinevetik őket és én például sosem mernék egy srácra sem rámosolyogni, mert félnék, hogy csúnyának tart, meg hogy csak nézné, hogy ez a rondaság mit kacsintgat itt felé.
2015. máj. 15. 11:26
 10/22 anonim ***** válasza:
90%

Tenger közepén egy kis szigeten egy szál nyíló margaréta.

Kérdezi:Miért nem száll errefelé egy méhecske sem?

Válasz:Rossz helyre ültettek.

2015. máj. 15. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!