Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért ilyen problémás párt találni manapság?
Nekem szerencsèm volt, egy laza buli hèten a ittasan megtalàltam èletem pàrjàt, előtte max randijaim voltak,lazàn indult de a vègèn csak ő lett a vègzet.
Ezèrt nem vagyok benne ezekben a dolgokban de a 2 legjobb baràtom is ebben a cipőben van, szeretnèk nekik segíteni...ès màsoknak is. Talàn ràjövünk hol, mi az ok könnyebb lenne..
Azért, mert az emberek félnek a visszautasítástól és a megszégyenüléstől. Emellett egyre kevesebb idő és lehetőség van új emberekkel találkozni, az emberek nap, mint nap azokkal vannak, akiket már évek óta ismernek.
Ezért jó a netes társkeresés. Sokan még mindig cikinek gondolják, pedig nagyon jó lehetőség a visszahúzódóbbaknak és azoknak, akiknek nincs lehetősége új embereket megismerni.
+ egy ittas bulin azért általában nem élete párját szokta az ember meglátni, max egy alkalmi szexpartnert. Sosem értettem, hogy lehet bulin ismerkedni. Még beszélgetni sem nagyon lehet...
20/L
Gólyatàbor volt ès hidd el èn tènyleg valami "gyakorló-partnert" kerestem frissen kiszabadulva a vilàgba...de hàt na, az èlet így hozta...
Szèpen megvàrta mèg kibulizom magam ès utànna màr nem volt kètsèg...
Szerintem azért ilyen problémás, mert nagyok az elvárások, sokan csak magukra gondolnak a párjukra nem, keveset beszélgetnek, emiatt akár rövid időn belül meg is szűnhet a kapcsolat, vagy a vonzalom, vagy csak a pénzre hajtanak, vagy csak kihasználásra kell a másik ember...stb.
Ezernyi ok lehet, hogy miért ilyen problémás.
6-os
Igazad van, hogy sokan képtelenek odamenni a másikhoz, ez a férfiakra vonatkozik, emiatt is alakult ki az, hogy manapság már a nők is kezdeményeznek párkapcsolatot. (meg a nők egyre bátrabbak lettek és irányítóbbak)
De a férfiakat pedig a nők segíthetnék különböző jelekkel pl. szemkontaktus és mosoly, ha a pasi arra szorulna, pl. visszahúzódó és félénk természetű, ilyenkor a nőnek illene testbeszéddel segíteni neki.
Gondolatmenetemmel már tovább vittem a dolgokat, ezért írtam, amit írtam.
4-es voltam
Tenger közepén egy kis szigeten egy szál nyíló margaréta.
Kérdezi:Miért nem száll errefelé egy méhecske sem?
Válasz:Rossz helyre ültettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!