Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért ilyen problémás párt találni manapság?

Figyelt kérdés

Nekem szerencsèm volt, egy laza buli hèten a ittasan megtalàltam èletem pàrjàt, előtte max randijaim voltak,lazàn indult de a vègèn csak ő lett a vègzet.

Ezèrt nem vagyok benne ezekben a dolgokban de a 2 legjobb baràtom is ebben a cipőben van, szeretnèk nekik segíteni...ès màsoknak is. Talàn ràjövünk hol, mi az ok könnyebb lenne..

2015. máj. 15. 10:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Utolsò soha ne feledd hogy aki egyik pasinak csùnya a màsiknak szèp. Neked sem tetszik minden fiú igaz, mègis van azoknak is valakijük! Ne àllj így a dologhoz!
2015. máj. 15. 11:31
 12/22 A kérdező kommentje:
Vagyis 9es...azóta màs lett az utolsó bocsi!
2015. máj. 15. 11:31
 13/22 anonim ***** válasza:
11.: értem, hogy mindenkinek más a szép, de azért ez mégsem teljesen így van :) Egy szépre mindenki azt fogja mondani, hogy szép, egy csúnyára meg hogy nem szép. Ez mindig így lesz és sokan ezért nem fognak soha merni jelezni.
2015. máj. 15. 11:38
 14/22 anonim ***** válasza:

13-as:

Tévedsz! Mivel mindenkinek más a szép. Pl. hiába mondom azt, hogy de szép ez a fényképezőgép, nekem tetszik. Neked nyilván nem fog tetszeni, mert lehet hogy nem érdekel a fényképezés. Vagy pl. a szépségkirálynők, nyilván azért választják meg őket mert egy bizonyos körnek tetszik, DE, nem minden hétköznapi ember ért egyet az ő véleményükkel, mert lehet, hogy a 2. helyezett jobban tetszik egyes embereknek!

A SZÉPSÉG RELATÍV!!!

Legyen már egy kicsivel több önbizalmad magad felé!!!

4-es voltam

2015. máj. 15. 11:41
 15/22 anonim ***** válasza:
14.: valamennyire tényleg relatív, de azért van egy határ. És azok akkor sem fognak merni kezdeményezni/jelezni, mert rettegnek attól, hogy a maradék kis önbizalmuk is elveszik.
2015. máj. 15. 11:48
 16/22 anonim ***** válasza:

És szerinted az tényleg helyén való, hogy ennyire félénk és visszahúzódó vagy? Tényleg jó neked ez az állapot, hogy meg sem próbálsz ezen változtatni?

Az egész életedet pl. így szeretnéd leélni, hogy szinte már egy pasira sem mersz ránézni, mert félsz attól, hogy csúnyának gondol, és elszáll a maradék önbizalmad is?

Erről viszont nem a pasi tehet, hanem te, hogy hagytad, hogy egy elutasítás befolyással legyen rád!

Ha az alakoddal van problémád, azon könnyedén tudsz változtatni!

A belsődet is simán tudod formálni, több önbizalommal, mosolygással (mellékesen láttam már túlsúlyos lányt is pasival, mert enyhén súlyos nőket is párral), csak hogy tudd, ha szomorkás és kedvtelen a kisugárzásod, akkor ne is várd, hogy mosollyal fogják ezt a pasik jutalmazni!

Sokszor egy vidám kisugárzás többet nyom a latban, mint bármi más! És ez csupán a kezdet! :)

2015. máj. 15. 11:56
 17/22 A kérdező kommentje:
Valjuk be azèrt nőkènt megnèzük a nőket, èn pèldàul azokat talàlom szèpnek akik vasàgyal 30kgosak nincs mellük nem àll ki a fenekük stb talàn azèrt mert ilyen szeretnèk lenni, vagy azèrt szeretnèk ilyen lenni mert ez tetszik na mindegy..de nagyon nem ez vagyok, a fèrjem szerencsère rosszul van az ilyen nőktől, sőt a legjobb baràtom undorodik azoktól akiken nincs felesleg..komolyan! Akikre èn felsziszenek hogy milyen szèp ők lehurrognak...tehàt extra tàg egy ilyen kinek mi a szèp fogalom...ès mèg akkor nem kavartuk bele a kisugàrzàs fontosságát...
2015. máj. 15. 12:08
 18/22 anonim ***** válasza:
Az elettarsam ( pasi) egy szorakozohelyen tapadt ram minden sz. Arakodas, szemezes nelkul. Akkor nem tetszett, de tancoltam vele, aztan talalkoztgattunk. Aztan lefogyott, vettem neki egy csomo szep ruhat es jo messzire eldugtuk a regieket. Amugy nem keres jol, most en tartom el. Amugy tenyleg a penzre hajtok, szeretem a penzt, ezert sokat dolgozok es folyamatosan kepzem magam, hogy egyre tobbet keressek. Ugyhogy tenyleg akadalyozo tenyezo, hogy a penzre hajtok ... N
2015. máj. 15. 12:49
 19/22 anonim ***** válasza:
18-as vagyok. Amugy meg elegem lett abbol, hogy a pasik nem mernek csak ugy odamenni a nokhoz. A legtobb mindenfele kis jelzesekre var. En meg nem vagyok jelezgetos, hanem inkabb ajtostul a hazba meg szokimondo. Az idiota jelezgetes miatt inkabb nem ismerkedtem olyanokkal. Szoval inkabb egy jelezgetes nelkul egy gazabb kinezetu pasi mint egy jobban kinezo jelezgetessel. Ugyhogy ne feljetek csak ugy odamenni a jarmuvon, vagy utcan a lanyhoz! N
2015. máj. 15. 12:53
 20/22 anonim ***** válasza:
Nagyon szép gondolat ez a jelezgetés, de pl. mosolygásra jobb esetben nem mozdulnak, rossz esetben elfordulnak inkább. Az is nagyon szép elképzelés, hogy az ember ne legyen félénk, meg legyen önbizalma, csak az emberek nem is működnek, hogy ilyen vagy olyan leszek csakúgy pikk-pakk, senki nem tud kifordulni magából, hogy eddig nem voltam beszédes, de mostantól majd be sem áll a szám. Önbizalma sem lesz az embernek, ha nincs mire építeni.
2015. máj. 15. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!