Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért ilyen problémás párt találni manapság?
Nekem szerencsèm volt, egy laza buli hèten a ittasan megtalàltam èletem pàrjàt, előtte max randijaim voltak,lazàn indult de a vègèn csak ő lett a vègzet.
Ezèrt nem vagyok benne ezekben a dolgokban de a 2 legjobb baràtom is ebben a cipőben van, szeretnèk nekik segíteni...ès màsoknak is. Talàn ràjövünk hol, mi az ok könnyebb lenne..
13-as:
Tévedsz! Mivel mindenkinek más a szép. Pl. hiába mondom azt, hogy de szép ez a fényképezőgép, nekem tetszik. Neked nyilván nem fog tetszeni, mert lehet hogy nem érdekel a fényképezés. Vagy pl. a szépségkirálynők, nyilván azért választják meg őket mert egy bizonyos körnek tetszik, DE, nem minden hétköznapi ember ért egyet az ő véleményükkel, mert lehet, hogy a 2. helyezett jobban tetszik egyes embereknek!
A SZÉPSÉG RELATÍV!!!
Legyen már egy kicsivel több önbizalmad magad felé!!!
4-es voltam
És szerinted az tényleg helyén való, hogy ennyire félénk és visszahúzódó vagy? Tényleg jó neked ez az állapot, hogy meg sem próbálsz ezen változtatni?
Az egész életedet pl. így szeretnéd leélni, hogy szinte már egy pasira sem mersz ránézni, mert félsz attól, hogy csúnyának gondol, és elszáll a maradék önbizalmad is?
Erről viszont nem a pasi tehet, hanem te, hogy hagytad, hogy egy elutasítás befolyással legyen rád!
Ha az alakoddal van problémád, azon könnyedén tudsz változtatni!
A belsődet is simán tudod formálni, több önbizalommal, mosolygással (mellékesen láttam már túlsúlyos lányt is pasival, mert enyhén súlyos nőket is párral), csak hogy tudd, ha szomorkás és kedvtelen a kisugárzásod, akkor ne is várd, hogy mosollyal fogják ezt a pasik jutalmazni!
Sokszor egy vidám kisugárzás többet nyom a latban, mint bármi más! És ez csupán a kezdet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!