Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem értékeli a férfi ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értékeli a férfi ha csak vele ismerkedek?

Figyelt kérdés

Én csak vele ismerkedtem, nem randizam mással, de ő igen. Annak ellenére hogy elméletben ő sem ismerkedett màssal. Ezt ő mondta.

Többször volt màr ilyen.

Miért nem lehet megbecsülni ha egy nő tiszteletteljes és őszinte?

tegnap 18:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én értékelem, hogy csak vele ismerkedsz.
tegnap 18:43
 2/11 anonim ***** válasza:
35%

Én megbecsülném és még szerintem sokan mások is. Valószínűleg te választasz olyat, akit kiszemeltél magadnak, aki ismerkedik több nővel.

Nőként sajnos a férfiak felső kb. 20%-ára buksz. Önmagadat kell ismerned ahhoz, hogy rájöjj, milyen téren is érvényesül NÁLAD, A TE SZEMÉLYEDNÉL ez a felső 20%-os dolog.

Vagyoni/egzisztenciális helyzet?

Külső, arcberendezés, magasság, testalkat, stb?

Bizonyos személyiségjegyek (függetlenül attól, hogy felvett szerep-e a srác részéről vagy tényleg önmagát adja)?

Esetleg sokminden együttes kombinációja?

Hol tudnál ebből lefaragni, engedni, hogy olyannal hozzon össze az élet, aki becsületesen, csak veled ismerkedik?

Ha bizonyos kritériumokban kompromisszumot kéne kötnöd, együtt tudnál-e élni a helyzettel, vagy inkább elfogadod azt, ha olyan párod van, aki mással is ismerkedik és talán meg is fog csalni?

tegnap 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Mostanság ki hisz el bármit is a másiknak, amikor minden sarkon át akarja valaki b*szni a fejedet? Most őszintén?

Mondani lehet bármit, bizonyítani kell. Látod, te bizonyítottál, ő csak szóban akart nagy ember lenni, mégsem jött össze.

Valószínűleg azt gondolta, hogy te is ismerkedsz mással is. Ez sajnos ilyen, ha célzottan ismerkedsz valakivel és nem csak véletlen találkoztatok és tetszettetek meg egymásnak.

tegnap 18:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Ismerkedj te is másokkal. Ilyen ez a világ.
tegnap 19:01
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Lehet ducikàs vagy. Az kevesebbet érő nő.
tegnap 19:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Mert csak B opció vagy neki, inségesebb időkre
tegnap 19:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Olyannal érdemes ismerkedni, aki valóban egyenes és megbízható. Sokan elvakulnak vágy alapon, férfiak és nők egyaránt, és minden jót belelátnak a másik félbe, ha számukra kellően vonzó. Miközben nem más, mint egy sekélyes, hazug rohadék. Kell némi emberismeret, jó esetben idővel ez kialakul. Vannak akiknek egész jól el lehet hinni hogy egyszerre csak egy emberrel ismerkednek, érzed is benne ezt, amikor éppen beszélgettek. A kamusokat meg ki kell vágni, lehetőleg törlés tiltás kombóval. Meg hogy ne legyen tróger ghostingoló az ember, előtte még szembesíteni őket a hazugságaikkal.
tegnap 19:15
 8/11 Noren1989 ***** válasza:

Jajj ne!!!

Fennvolt még társkerin az 5. randi után is.

Könnyesre sírtam a zsepimet azon a történeten is.

tegnap 19:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Mi bajod Noren?
tegnap 19:35
 10/11 Noren1989 ***** válasza:

www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Csak nagyon hasonlít a sztorilájn.

tegnap 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!