Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értékeli a férfi ha csak vele ismerkedek?
Én csak vele ismerkedtem, nem randizam mással, de ő igen. Annak ellenére hogy elméletben ő sem ismerkedett màssal. Ezt ő mondta.
Többször volt màr ilyen.
Miért nem lehet megbecsülni ha egy nő tiszteletteljes és őszinte?

Én megbecsülném és még szerintem sokan mások is. Valószínűleg te választasz olyat, akit kiszemeltél magadnak, aki ismerkedik több nővel.
Nőként sajnos a férfiak felső kb. 20%-ára buksz. Önmagadat kell ismerned ahhoz, hogy rájöjj, milyen téren is érvényesül NÁLAD, A TE SZEMÉLYEDNÉL ez a felső 20%-os dolog.
Vagyoni/egzisztenciális helyzet?
Külső, arcberendezés, magasság, testalkat, stb?
Bizonyos személyiségjegyek (függetlenül attól, hogy felvett szerep-e a srác részéről vagy tényleg önmagát adja)?
Esetleg sokminden együttes kombinációja?
Hol tudnál ebből lefaragni, engedni, hogy olyannal hozzon össze az élet, aki becsületesen, csak veled ismerkedik?
Ha bizonyos kritériumokban kompromisszumot kéne kötnöd, együtt tudnál-e élni a helyzettel, vagy inkább elfogadod azt, ha olyan párod van, aki mással is ismerkedik és talán meg is fog csalni?

Mostanság ki hisz el bármit is a másiknak, amikor minden sarkon át akarja valaki b*szni a fejedet? Most őszintén?
Mondani lehet bármit, bizonyítani kell. Látod, te bizonyítottál, ő csak szóban akart nagy ember lenni, mégsem jött össze.
Valószínűleg azt gondolta, hogy te is ismerkedsz mással is. Ez sajnos ilyen, ha célzottan ismerkedsz valakivel és nem csak véletlen találkoztatok és tetszettetek meg egymásnak.

Jajj ne!!!
Fennvolt még társkerin az 5. randi után is.
Könnyesre sírtam a zsepimet azon a történeten is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!