Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lány azt mondja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány azt mondja, hogy most nem keres kapcsolatot, mennyi idő múlva írhatok rá újra, hogy most már keresel?

Figyelt kérdés

márc. 14. 17:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
14%
Akarja csak még kéreti magát. De lehet csak dugni akar.
tegnapelőtt 10:23
 22/30 A kérdező kommentje:
Írtam neki de még nem válaszolt.
tegnapelőtt 14:09
 23/30 anonim ***** válasza:
68%
Nem is fog, max letilt, ha zaklatod.
tegnapelőtt 14:11
 24/30 A kérdező kommentje:
Akkor megkérdem tőle élőben, mert egy helyen dolgozunk.
tegnapelőtt 14:12
 25/30 anonim ***** válasza:
69%

Reinkarnáció után.

Arra figyelj, hogy a mostaninál jobb testbe szüless újjá 😉

tegnapelőtt 14:24
 26/30 anonim ***** válasza:
71%
Soha. Ez egy olyan dolog, hogy ha álompasija lennél, akkor ismerkedne veled ilyen helyzetben is. Így max csak barátzónás lehetsz nála.
tegnapelőtt 19:06
 27/30 anonim ***** válasza:
72%
Hagyjátok, 20 kommentből sem tudja értelmezni, hogy hagyja békén, hogy nem kíváncsi rá, hogy így koptatta le udvariasan.
tegnapelőtt 19:10
 28/30 anonim ***** válasza:
52%
24# Szuper ötlet, ha azt akarod, hogy kirúgjanak. Én írtam már meg pasinak, hogy a következő utam a HR-re vezet, ha nem hagy békén, az volt a szerencséje, hogy többet köszönni sem mert, gondolom befosott, hogy kirakják aztán fizetheti a semmiből a lakáshitelét. Ha nem szállt volna le rólam, tényleg mentem volna.
tegnapelőtt 19:28
 29/30 A kérdező kommentje:
Ha nem akarna semmit akkor nem adná a lovat alám. Ő keresi a társaságom, ő jelölt be face-n is, közbe azt mondja, hogy nem akar kapcsolatot most, ki érti ezt.
tegnapelőtt 19:45
 30/30 anonim ***** válasza:
76%
Kollégákat be szokták jelölni az emberek, meg beszélgetni is szoktak velük😃 Már ameddig nem derül ki, hogy ilyen kattos, mint te vagy.
tegnapelőtt 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!