Minden lány táncos programokon kerestül keres kapcsolatot?
Elmondom milyen helyekre járok magamtól belső indíttatásra:
-nyílt társasjáték estek. 24 évemmel én vagyok ott a legfiatalabb mindig.
És az utánam következők egyáltalán nem a húszas korosztály hanem a harmincasok vége.
És nem csak egy helyre, hétről hétre másmerre. Ugyanaz van mindenhol. Fiatal lányok nem járnak ilyen eseményekre.
-túrázni.
Egyedül soha nem látok fiatal lányokat. Pedig biztosan lenne közös témánk.
Úgy általában fiatalokat nem látok. Nagyon elvétve látok kamaszokatca szüleikkel, de inkább idősek (40+) járják az erdőt, vagy nagyritkán ha fiatalok akkor ők egyértelműen egy párban vannak és nem zavarom őket.
-elmentem már galéria megnyitókra kortárs képzőművészeket megnézni. 40 alattinak kinéző embert nem is láttam ott.
-járok edzőterembe. 90%-ban pasik vannak ott, a fennmaradó 10%-nyi lány pedig nagyon ilyen fitneszes vagy gyúrós
lány. Ez nyílván már ízlés kérdése, de nem szeretem az ilyen lányokat.
Meg amúgy ahova járok a többségük külföldi.
-beülök néha teaházakba olvasgatni, de soha nem látok egyedül ülő lányokat.
Párokat, baráti társaságokat látok.
-nyáron voltam vidéken önkénteskedni egy vályogház építésénél.
Csak szingli pasik, meg párok jöttek.
-járok közéleti témájú beszélgetős estekre. Oda is csak srácok járnak, esetleg elviszi a párját is a srácok egy része.
Mi marad? Csak táncolni nem járok tulajdonképp.
Minden lány táncolva akar ismerkedni?
Még akik komolyat keresnek azok is?
Miért jó ez? Pont egy zajos, félhomályos, alkohol és drogbefolyásos helyen akar valaki komolyat?
Mert azon nem lepődök meg ha alkalmit keresi megy ilyen helyre valaki.
Lelke rajta. De a komolyat keresők?
Tinderrel, okcupiddal, badooval végeztem.
Összesen 15x regisztráltam újra, fenn voltam két évet. Max 2-3 napig tartó chatelések voltak. Szerintem oda max unatkozni megy a lányok 90%-a.
Amúgy kis leírás hogy is festek mielőtt a külsőmre lenne ráfogva a dolog:
185 centi, 81-82 kiló (lassan de egyre jobb izom arányokkal), félhosszú barna ÁPOLT haj, és minden kollégám megdícséri a bal karomon a tetoválásomat úgyhogy merem írni hogy egy többség számára dekoratív tetoválásom is van.
Letisztult hétköznapi stílus, de a fekete bőrkabátom az kicsit a metálosabb irányba tolna akkor is ha semmi egyéb nincs rajtam ami ilyesmi.
NEM, a lányok többsége nem ott keres ismeretséget.
Én csak ritkán megyek ilyen helyre, de akkor a barátommal, vagy esetleg baráti társasággal, kivülállókkal nem ismerkedünk.
Rendben. Akkor hol vagytok szabadidőtökben ahol nyitottak vagytok idegenekre?
Tömegközlekedést hagyjuk. Teljesen udvarias de kertelés nélküli tea-kávé meghívásokat sorra utasították el külsőre hozzám illőnek tűnő lányok.
Egyrészt mi az hogy "külsöre HOZZÁD illö" lányok???
A hiba itt van, hogy ennyire felületes vagy
Nem tudom, hogy ez hanyadik kérdés vagy tudom is én,
de én is hasonlóan látom ezeket a dolgokat. Igaz, én nem járok ennyi helyre. Valahogy azt érzem hogy az esetek többségében a korosztályunk női tagjai unalmasak, és nem csinálnak semmi érdekeset, ahol esetleg ismerkedni lehetne.
Én már feladtam az egészet, nincs értelme energiát fektetni bele. Tudom ez így eléggé xar tanács, de tégy Te is így! Rossz ez a világ úgy ahogy van. És ha ennyi energiát fektetsz bele, akkor csak annyit érsz el, hogy kimerült leszel és depressziós. Hagyd az egészet, és foglalkozz csak olyan dolgokkal amik Téged boldoggá tesznek.
Aztán egyszer vagy összefutsz valakivel, vagy nem. De ha nem akkor legalább magadért használod fel az energiáid, nem pedig más kedvéért.
Én sok fiatal lányt viszek este bulikba csoportosan mennek jönnek egész este. Nem kell ezt az egészet túlgondolni.
De ha utálod a szórakozóhelyeket nézz be egy nagyobb könyvesboltba délután. Tele van finom fiatal nőkkel, kávé is van. Én még a zöldségesnél is ismerkedek ha látok olyat aki bejön elsőre.:)
Fuha, ömlik a sav rendesen.
Nézzük:
5#
"A hiba itt van, hogy ennyire felületes vagy"
Szerintem ha elolvastad a kérdésemet láthatod, hogy vannak rétegeim bőven.
Plusz tényleg egyszerre nevetséges meg unalmas is ez az álszenteskedéses ámuldozás, hogy valaki tényleg külső jegyek alapján keres szimpátiát.
Ilyenkor tedd fel magadnak a kérdést: kit szólítanál meg ismeretlenül? Akinek szimpatikus a megjelenése, stílusa, külsőségei vagy akinek nem?
Lehet itt játszani a "nagyon mélyérzésűt" de ismeretlenekkel te is pontosan ugyanígy külsőségek útján kezdeményezel vagy épp nem kezdeményezel.
6#
Írj rám privátban, ott lecsekkolhatod a nevemet aztán láthatod a toplistás helyezésemet is. Láthatod hogy ez az első kérdésem ebben a kategóriában. Ennyit erről.
És igen, nem csak én hordok bőrkabátot. Meglepő, ugye?
7#
Küldök egy baráti ölelést.
8#
Inkább hagyjuk is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!