Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Minden lány táncos programokon...

Minden lány táncos programokon kerestül keres kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Elmondom milyen helyekre járok magamtól belső indíttatásra:

-nyílt társasjáték estek. 24 évemmel én vagyok ott a legfiatalabb mindig.

És az utánam következők egyáltalán nem a húszas korosztály hanem a harmincasok vége.

És nem csak egy helyre, hétről hétre másmerre. Ugyanaz van mindenhol. Fiatal lányok nem járnak ilyen eseményekre.

-túrázni.

Egyedül soha nem látok fiatal lányokat. Pedig biztosan lenne közös témánk.

Úgy általában fiatalokat nem látok. Nagyon elvétve látok kamaszokatca szüleikkel, de inkább idősek (40+) járják az erdőt, vagy nagyritkán ha fiatalok akkor ők egyértelműen egy párban vannak és nem zavarom őket.

-elmentem már galéria megnyitókra kortárs képzőművészeket megnézni. 40 alattinak kinéző embert nem is láttam ott.

-járok edzőterembe. 90%-ban pasik vannak ott, a fennmaradó 10%-nyi lány pedig nagyon ilyen fitneszes vagy gyúrós

lány. Ez nyílván már ízlés kérdése, de nem szeretem az ilyen lányokat.

Meg amúgy ahova járok a többségük külföldi.

-beülök néha teaházakba olvasgatni, de soha nem látok egyedül ülő lányokat.

Párokat, baráti társaságokat látok.

-nyáron voltam vidéken önkénteskedni egy vályogház építésénél.

Csak szingli pasik, meg párok jöttek.

-járok közéleti témájú beszélgetős estekre. Oda is csak srácok járnak, esetleg elviszi a párját is a srácok egy része.

Mi marad? Csak táncolni nem járok tulajdonképp.

Minden lány táncolva akar ismerkedni?

Még akik komolyat keresnek azok is?

Miért jó ez? Pont egy zajos, félhomályos, alkohol és drogbefolyásos helyen akar valaki komolyat?

Mert azon nem lepődök meg ha alkalmit keresi megy ilyen helyre valaki.

Lelke rajta. De a komolyat keresők?

Tinderrel, okcupiddal, badooval végeztem.

Összesen 15x regisztráltam újra, fenn voltam két évet. Max 2-3 napig tartó chatelések voltak. Szerintem oda max unatkozni megy a lányok 90%-a.

2023. jan. 19. 06:47
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Aahhh... unatkozok. Mégis csak reagálok 8-ra:

"Én sok fiatal lányt viszek este bulikba csoportosan mennek jönnek egész este. Nem kell ezt az egészet túlgondolni."

Röviden: a legtöbb zene a világon sz*r. Szerencsés vagy ha tudod élvezni azokat a fülbef*sásokat amik a "szórakozóhelyeken" mennek.

Én ezért nem megyek ilyen helyre. Fárasztó leplezni egy egész estén át hogy a hatodik 2012-ből előszedett Fluor Tomi meg SP számtól rosszul vagy már. És nem viccelek, a Füge udvarban meg az Instantban amik Bp legfelkapottabb helyei közt vannak tényleg ilyen sz*rok mennek.

Amúgy meg: ha csoportosan mennek csajok bulikba akkor hogyan viszed őket?

Vagy csak mondtál valamit amit át se gondoltál?

Végülis írtad, nem vagy a túlgondolás pártján...

2023. jan. 19. 09:17
 12/40 anonim válasza:
Arra tudok még gondolni, hogy annyira rá vagy állva az ismerkedésre, hogy a próbálkozásaid alkalmával túl nyomulós vagy. A lányok azt nyilván nem szeretik, úgyhogy szépen visszautasítanak. (Ez csak tipp, nem feltétezelés)
2023. jan. 19. 09:28
 13/40 anonim válasza:

Kérdésedre a válasz: nem

Például én is utálom az ilyen nightclubokat. Van vagy 4 milliárd nő ezen a bolygón, egyértelmű hogy akad olyan is, aki nem ott ismerkedik

2023. jan. 19. 09:32
 14/40 anonim válasza:

#7- essel vagyok. Ugyanilyen szemlélettel élem az életem hosszú hónapok óta és köszi tök jól vagyok. Elmúlt a frusztráció és minden okés, azt csinálok amit akarok, akkor amikor szeretném és mivel azzal foglalkozok ami érdekel és boldoggá tesz nem esek abba a hibába, hogy fussak a semmi után ami csak lehúz.

Nincs recept rá és ne is akard megérteni, csak felőröl. Szerintem manapság nem a jóleső izgalommal teli egy ismerkedés, hanem gyomorgörccsel mert nem tudják mit akarnak de azt nonstop.

2023. jan. 19. 09:34
 15/40 anonim válasza:

Rég jártam már a Fügében, meg idősebb is vagyok nálad, de emlékeim szerint az eleve nem diszkózós hely, sokkal inkább iszogatós-beszélgetős, mi biliárdozni is jártunk oda párszor.

Szóval ilyen helyen azért simán lenne esélyed beszélgetni a lányokkal.

De a táncolós helyeken is vannak csöndesebb zugok, ahová ki lehet ülni beszélgetni - bár persze, nyilván ez az odajárók összetételén nem változtat, ha nem akarsz ilyen helyen ismerkedni, akkor nyilván nem.

Egyébként ha megnyugtat, a lányok is pont ugyanezzel a problémával küzdenek, emlékszem, egyetemistaként mennyit keseregtünk barátnőkkel, hogy ha nem akarja egy lány, hogy buliban szedjék fel, aminek vagy van másnap folytatása vagy inkább nem... akkor kb nincs hol ismerkedni, mert nincsenek már olyan közösségi események, mint régebben, fiataloknak legalábbis.

Marad az online tér, de nem a direkt társkeresőkre gondolva, hanem csoportok, fórumok stb. hobbid alapján, ahol lehet beszélgetni.

2023. jan. 19. 09:44
 16/40 A kérdező kommentje:

15#

Köszönöm szépen a szépen megfogalmazott és tényleg konstruktív választ

(Minden beszólogatónak üzenem: ilyen egy normális válasz, és az ilyesmit értékelem is)

Teljesen ezt látom én is.

De milyen tematikus csoportokban lehet értelmes módon lányt találni?

FB Túracsoportokban szó szerint nincsenek fiatalok.

FB eseményszervezős csoportokban nincsenek fiatalok (aki nem hiszi az nézzen rá a "Program neked, Program veled" nevű fb csoportra. Tök jó programokat szerveznek, csinálnak társasjáték estet, kvízestet, filmezések, túrázás, nyaranta bográcsolás meg ilyesmi, de a több ezer fős csoportban kb csak 30-50 évesek vannak. Mondom, ha nem hiszitek nézzétek meg ti magatok).

Sokan mondogatják hogy "discordon vannak fiatalok".

Csak az a szépséghiba a discorddal hogy az direkt barátok egymással való beszélgetésére lett kitalálva.

Ha nem kapsz meghívót szerverekre akkor nem tudsz senkivel sem beszélgetni.

Le van töltve mobilomra a discord de csak a helyet foglalja mert senkivel nem tudok kapcsolatba lépni ott.

Tényleg sehol nem lehet már normálisan ismerkedni.

2023. jan. 19. 10:09
 17/40 anonim válasza:

Hol lehet a hiba?

Jársz 1000+1 helyre, de ez mind olyan , hogy a mai csajokat nagyon de nagyon nem érdekli. Sorolod itt a “jó dolgaidat” de a rosszak mik? (Ne sorold fel..) Azokkal is legyél tisztában. Valami csak nem klappol veled, ha folyton folyvást mész mindenfelé de mégsem találsz/kapsz 1-et sem..

(Nem felvágás) én is egy átlagos fickó vagyok de munkahelyemen meg az edzőtermen kívül sehova nem járok mégis mindig megtalálnak a csajok és van miből válogatnom. Akkor ez hogy van?

Talán mert nem vagyok belebolondulva, hogy mindenképp kell egy csaj és nem orrvérzésig ezen agyalok. Egy lány sem azért jár táncolni mert ott akar pasizni, hanem mert a hobbija mondjuk.. Attól, hogy elmész táncikálni nem fognak rád repülni.. Gondolom, ha meglátsz egy csajt akkor meredsz rá nézed betegesen mert már annyira kivagy ez is elég taszító tud nekik lenni. Látják rajtad, hogy na ez is egyedül van már egy ideje és biztos nem véletlen..

2023. jan. 19. 10:13
 18/40 A kérdező kommentje:

"Gondolom, ha meglátsz egy csajt akkor meredsz rá nézed betegesen mert már annyira kivagy ez is elég taszító tud nekik lenni. Látják rajtad, hogy na ez is egyedül van már egy ideje és biztos nem véletlen.."

Öcsi, biztosan én agyalok túl dolgokat 🤣

Röviden: totál nem így van.

De te a monitor túloldaláról biztos tudod. Megadhatod a látnok és telepata képzésed helyét. Mondjuk nem megy túl jól...

2023. jan. 19. 10:23
 19/40 anonim válasza:
Esetleg a kifejezetten ismerkedés céljára szánt netes oldalak? Pl love.hu. Ez sztem az egyik legjobb.
2023. jan. 19. 10:23
 20/40 A kérdező kommentje:

Amúgy ez most felvágás lesz a legtöbbeknek, de az a bajuk velem szerintem hogy túl komoly vagyok.

Én nem small talk-olok hülyeségekről.

Edzőteremben semmi értelmeset nem lehet kérdezni.

Vagy mit kérdezel?

"Szia, te is edzeni jársz ide?"

Mondjuk vannak olyan kis egyszerűbb lányok akik ilyen beszélgetésbe belemennek...

Azt tudom elképzelni rólad is, hogy mennyiség és minőség közt inkább a mennyiségben vagy nálam előrébb lányok terén.

2023. jan. 19. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!