Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Minden lány táncos programokon...

Minden lány táncos programokon kerestül keres kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Elmondom milyen helyekre járok magamtól belső indíttatásra:

-nyílt társasjáték estek. 24 évemmel én vagyok ott a legfiatalabb mindig.

És az utánam következők egyáltalán nem a húszas korosztály hanem a harmincasok vége.

És nem csak egy helyre, hétről hétre másmerre. Ugyanaz van mindenhol. Fiatal lányok nem járnak ilyen eseményekre.

-túrázni.

Egyedül soha nem látok fiatal lányokat. Pedig biztosan lenne közös témánk.

Úgy általában fiatalokat nem látok. Nagyon elvétve látok kamaszokatca szüleikkel, de inkább idősek (40+) járják az erdőt, vagy nagyritkán ha fiatalok akkor ők egyértelműen egy párban vannak és nem zavarom őket.

-elmentem már galéria megnyitókra kortárs képzőművészeket megnézni. 40 alattinak kinéző embert nem is láttam ott.

-járok edzőterembe. 90%-ban pasik vannak ott, a fennmaradó 10%-nyi lány pedig nagyon ilyen fitneszes vagy gyúrós

lány. Ez nyílván már ízlés kérdése, de nem szeretem az ilyen lányokat.

Meg amúgy ahova járok a többségük külföldi.

-beülök néha teaházakba olvasgatni, de soha nem látok egyedül ülő lányokat.

Párokat, baráti társaságokat látok.

-nyáron voltam vidéken önkénteskedni egy vályogház építésénél.

Csak szingli pasik, meg párok jöttek.

-járok közéleti témájú beszélgetős estekre. Oda is csak srácok járnak, esetleg elviszi a párját is a srácok egy része.

Mi marad? Csak táncolni nem járok tulajdonképp.

Minden lány táncolva akar ismerkedni?

Még akik komolyat keresnek azok is?

Miért jó ez? Pont egy zajos, félhomályos, alkohol és drogbefolyásos helyen akar valaki komolyat?

Mert azon nem lepődök meg ha alkalmit keresi megy ilyen helyre valaki.

Lelke rajta. De a komolyat keresők?

Tinderrel, okcupiddal, badooval végeztem.

Összesen 15x regisztráltam újra, fenn voltam két évet. Max 2-3 napig tartó chatelések voltak. Szerintem oda max unatkozni megy a lányok 90%-a.

2023. jan. 19. 06:47
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:

#30 Itt gyk-n mindenki mindent jobban tud. Önjelölt pszichoterapeuták és olyan életbölcsességgel rendelkeznek 30 évesen, hogy szobrot kellene állítani nekik egy parkban.

Egyetértek de ne ölj bele energiát mert egy “normális” szemlélettel nem fogsz meggyőzni senkit. Remélem a kérdező a mi javaslatunkat veszi figyelembe.

2023. jan. 19. 13:01
 32/40 anonim válasza:

Ha veled is volt sok ilyen szitu mint velem akkor nem olvasod a jeleket amiket küldenek feléd a csajok.

Lehet azóta már lenne kapcsolatod rég.

Próbáld tanulmányozni ezeket hátha.

Amúgy nagy számok törvénye, én ebben hiszek.

2023. jan. 19. 13:49
 33/40 Camorri válasza:
A nagy számok törvénye fiatalon működik. Később nehezebb, mert több elvárás lesz, mint az hogy nő legyen. Hasonlóan mint ahogy a nőknél is. Tini korban elég ha srác vagy, de felnőttként azért legyél érett férfi aki el tudja tartani magát, nem pedig egy kis kölyök felnőtt testbe zárva.
2023. jan. 19. 14:04
 34/40 anonim válasza:

Nem a tánc a fontos, hanem az alkohol. A legtöbb 15-40 közti nő alkoholista.

Aki nem, vagy nem csak, annál a legfontosabb tényező meg a pénz. Nyilván túrákon meg vályogozásnál nem milliomos fószerek mozognak Lamborghinivel, Gucci öltönyben, hanem átlagos, sokszor fizikai munkából élő, szerény keresettel bíró emberek, akik nem vonzóak a nőknek. Az ilyeneket luxushotelek, elegáns éttermek környékén, vagy valami egzotikus nyaraláson találod meg az aktuális gazdag palijukkal.

2023. jan. 19. 15:35
 35/40 anonim válasza:
Pfuu “öcsi” most már mindenki érti, hogy miért nincs neked nőd.😂 Fölösleges is tovább vergődnöd bőven elég volt ennyi. Beszólogatás meg a vagány gyerek tevése nagyon megy így a monitor mögül. Mi ez a stílus? 😂 Az igazi mai beképzelt komolytalan kis fiú, aki szerint neki jár a nő de egy csődtömeg és itt sír, hogy miért nincs neki.. Szánalmas. 😂
2023. jan. 19. 16:59
 36/40 anonim válasza:
Nyugdíjas klubokban nem fogsz korodbeli lányt találni. Házépítésen sem tolonganak a huszonéves lányok. Túrázás közben meg nem hiszem, hogy bárki ismerkedne, és ne lepődj meg, ha kapsz egy kis paprikaspray-t a képedbe, ha előugrasz a bokorból.
2023. jan. 19. 19:36
 37/40 anonim válasza:
Bakki 😂 Most esik le, hogy ez a gyerek minden hónapban felteszi ezt a kérdést.🤣 Mindig ugyanez a story csak máshova jár önkénteskedni házat építeni bontani. Pfuuuu de cink már amit művelsz ember…
2023. jan. 19. 21:26
 38/40 anonim válasza:
Nem vagy valamiért vonzó a nők számára ezt el kell fogadnod.Próbálj magadba szállni és kutatni mi az amiben hibázol. Lehetséges hogy negatív a kisugárzásod és ez kihat a vonzalmi szintedre.
2023. jan. 19. 22:44
 39/40 anonim válasza:
Hát, azért nem csak ilyesfajta táncos helyek vannak a világon... Akár rendesen táncolós helyeken is megpróbálhatnád például néptánc, salsa (társastáncot nem írok, ott megint főként idősebbek vannak). A tánc elég jól össze tud hozni.
2023. jan. 20. 12:42
 40/40 anonim válasza:
Nem lehet tudni milyen a megjelenésed stílusod ez nélkül nehéz megmondani miért vagy egyedül
2023. jan. 20. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!