Fiatal lány, aki ismerkedne egy 40 körüli helyesnek mondott pasival? Legenda, vagy van aki tényleg keres ilyen kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Elsősorban Csongrád, Bács, Pest megyéből...vagy máshonnan. Vagy kiderül, vagy nem, de ez biztos! :)szept. 21. 10:33
1/12 anonim válasza:
én igen .
szept. 21. 11:10
2/12 anonim válasza:
Mennyire fiatal? Én 34 vagyok.
szept. 21. 15:08
3/12 anonim válasza:
Már elég ideje kint van a kérdésed, hogy senki nem trollkodta szét, hát kezdem én:
Ki mondta, hogy helyes vagy? Anyukád, vagy a szomszéd néni?
szept. 21. 15:54
4/12 A kérdező kommentje:
3-mas köszi, megnevetettél, már ezért megérte. :)
Amúgy majdnem telibe találtad, mert a férje volt, a szomszéd bácsi mondta.
szept. 21. 16:05
5/12 anonim válasza:
Találtam már 1-2 ilyen lányt itt az oldalon, de szerencse kell hozzá, hogy pont észrevegyétek egymást.
36/f
szept. 21. 16:45
6/12 gabor49 válasza:
en is ilyen lányt keresek
szept. 22. 05:26
7/12 anonim válasza:
Kevés ilyen lány van, vagy aki van is, inkább egy pár kapcsolata után látja be, hogy a vele egy korúakba nem is szerelmes.
Vagy épp nem itt van fenn. Kb egy évente 2-3 lány az, aki ilyen lesz mikor felnő.
18/L
Nem kérek privát üzeneteket, köszönöm.
szept. 22. 08:57
8/12 anonim válasza:
Én fiatal vagyok, de max 8 év különbség fért volna bele. Nem akarok tatával lenni, ha majd én leszek 40. Másik meg, hogy aki ilyen idősen nem kelt el, azzal valami gáz van.
szept. 23. 09:25
9/12 peterszoradi válasza:
Hiszen van feleséged,akkor minek ismerkedsz
szept. 24. 13:15
10/12 A kérdező kommentje:
Ha lenne, akkor nyilván nem itt lennék.
Ennyi.
szept. 26. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!