Versenyzővagyok kérdése:
Ha van olyan lány nő aki úgy érzi senkije nincs és magányos,azzal szívesen tartanam a kapcsolatot..sokat vagyok itt fent... Tavaly lebeszeltem egy fiatal lányt az öngyiröl.. Tehát van valaki?
Figyelt kérdés
41ffi Pest megyeaug. 24. 20:05
1/2 anonim válasza:
Én is lebeszéltem már másokat öngyilkosságról (komolyan!) De azokat személyesen is ismertem. Melankolikus típusokat könnyen elkap ilyen kór.
Átmenetileg érzem magam magányosnak - amíg a párom fel nem kel és fel nem veszi a telefont otthon, vagy a mobilját az utcán.
Te is szeretsz "lelkipásztorkodni" ezen az oldalon, mint én? (Én már majdnem végleg feladtam sok rossz tapasztalat miatt.)
középkorú hölgy
aug. 25. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!