Csúnya,ronda fiatal 20-30 közötti férfiak .?
Akiknek nincs társaságuk akikkel eljárnak az éjszakába,ti hol,hogyan ismerkedtek,van eggyáltalán sikerélményetek az olyan nőknél akik átlagosak?Tehát nem 100 kiló,fogatlan stb
Énis csúnya vagyok.Próbáltam online de nincs sikerélmény,Az éjszakába nemjárnok mert nincs társaságom.
Interneten próbálkozz biztos van csajban is hasonló.
Százból ha összejön egy már jó.
Legalabb az osszejott..... Sokunknak az sem :(
40F incel
Sehol
Aki tetszik, 1-2 fiu, ugyse irnak vissza
Az a probléma, hogy pincsik vagytok.
Tényleg nem nagyképűzni akarok, leírom, mire célzok.
Az első pillanattól 100-ból 98 férfi kb. azonnal teper, mert rögtön a potenciális partnert szeretné látni a másikban. Ezt a nők is azonnal levágják, és csak újabb teperő, férfiatlan kiskutyák lesztek.
Ezzel szemben én a nőket szimplán emberként kezelem, eldumálok velük akkor is, ha azt sem tudom, van-e valakijük, és még elérhetőséget sem kérek, legfeljebb mondom, hogy remélem, még találkozunk, vagy gyere dumálni máskor is, meg ilyesmi. Aztán elköszönünk, és részemről ez ennyit jelent. A munkám megkönnyíti a dolgot, de több csaj jött már széles mosollyal oda hozzám, hivatkozva a legutóbbi találkozásunkra.
Most még a félig komoly kapcsolatomnak is én vetettem véget, és megegyeztünk, hogy ha nincs senkije, jöhet kúrni, közben más csajok jelölgetnek be, odajönnek hozzám, hazadobom őket, stb., valami kontaktom folyamatosan van többel is, mert nem a p_nát látom bennük, és ezt megérzik, szeretik a társaságomat, és nekem sem annyi az életcélom hogy minél többet fektessek meg. Ami még fontos, hogy dagadt is vagyok, a farkam sem nagy, szóval nem Pumped Gabo testtel vagyok ilyen magabiztos.
Kérdező, neked pedig el kellene járnod valahova, keresni kellene egy hobbit, amit szívesen űzöl, ha kijössz a fényre, sokkal több esélyed van összebarátkozni csajokkal, mint a szobából, a neten jönni a halálosan unalmas, sablonos szia, akarsz ismerkedni dumával.
Nalam ez csak a friendzone-ig vitt.....
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!