Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen elutasítóak a táskeresőn a 30 körüli nők az átlag férfiakkal?

Most kb. azt írod, hogy sajnáljunk meg valakit és azért jöjjünk össze vele.
Nézd, oké sajnálatos ha valaki nem születik jóképűnek, de ezért , így nem fogok összejönni vele. Nem könnyű nekik tudom, de ennyi.

Nem kell össze jönni sajnálatból senkivel. De nekem fáj maga a létezés is nem tehetek róla hogy nem vagyok alfa chad jóképű macsó.

Való életben is ugyanúgy válogatnak mint a társkeresőn.

Talán nem vagy átlag vagy tényleg baj van veled, amit te észre se veszel magadon.
Talán kérdezd meg őket, hogy őszinten mondják el, hogy mi a baj, hogy te fejlődhess.

Semmi baj nincs azzal, ha egy nő elutasít egy férfit, aki nem tetszik neki. Azzal sincs baj, ha egy nő kimondja, hogy neki fontos a jó külső, és nem elég a jó belső, tehát végső soron külsőcentrikus.
Azzal viszont baj van, hogy kettős mércét alkalmaznak, mint a tegnapi kérdésnél is: tehát, ha egy férfi az, aki bevallja, hogy nála a nő külseje a perdöntő, és nem elég a jó belső, akkor rögtön felszínességgel vádolják meg. Mintha elvárnák, hogy egy férfi igenis a kevésbé csinos nőket is fogadja el a jó belső alapján.
Na mindegy.
A kérdésre válaszolva: passz. Sosem volt még 30 körüli nőm, noha én is 30-as vagyok, nekem a volt barátnőm 21 éves.
Lehet, kép alapján ítélnek, és rossz képeket teszel ki. Csinálj magadról egy előnyös fotót.

Pedig elvárják a nők hogy őket úgy kel elfogadni ahogyan vannak.

Tudom, hogy elvárják, de engem ez nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!