Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen elutasítóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen elutasítóak a táskeresőn a 30 körüli nők az átlag férfiakkal?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon nehéz társkeresőkön ismerkedni, mi ennek az oka? Teljesen normális, átlagos férfiak állandóan azt kapják, hogy "nem egymást keressük", "mással ismerkednék", "nem érzem a szikrát", stb. Természetesen ezt tiszteletben kell tartani.

tegnap 06:20
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
79%

Most kb. azt írod, hogy sajnáljunk meg valakit és azért jöjjünk össze vele.

Nézd, oké sajnálatos ha valaki nem születik jóképűnek, de ezért , így nem fogok összejönni vele. Nem könnyű nekik tudom, de ennyi.

tegnap 07:18
 12/44 anonim ***** válasza:
18%

Nem kell össze jönni sajnálatból senkivel. De nekem fáj maga a létezés is nem tehetek róla hogy nem vagyok alfa chad jóképű macsó.

tegnap 07:21
 13/44 anonim ***** válasza:
74%
Társkeresőn azért nehéz ismerkedni, mert 1-2 fotó alapján döntöd el, hogy tetszik vagy sem, így ha valaki előnytelen fotókat használ avagy nem fotogén, nagyon kevesen tartják szimpatikusnak. Ezen felül mivel neten 30-70% a nő-férfi arány, ezért akaratlanul is sokkal több a sikertelen férfi mint nő.
tegnap 07:36
 14/44 anonim ***** válasza:
81%
Ez van, én sem vagyok elég jó el kell fogadni.
tegnap 07:37
 15/44 anonim ***** válasza:
25%

Való életben is ugyanúgy válogatnak mint a társkeresőn.

tegnap 07:39
 16/44 anonim ***** válasza:
68%

Talán nem vagy átlag vagy tényleg baj van veled, amit te észre se veszel magadon.

Talán kérdezd meg őket, hogy őszinten mondják el, hogy mi a baj, hogy te fejlődhess.

tegnap 07:46
 17/44 anonim ***** válasza:
33%

Semmi baj nincs azzal, ha egy nő elutasít egy férfit, aki nem tetszik neki. Azzal sincs baj, ha egy nő kimondja, hogy neki fontos a jó külső, és nem elég a jó belső, tehát végső soron külsőcentrikus.

Azzal viszont baj van, hogy kettős mércét alkalmaznak, mint a tegnapi kérdésnél is: tehát, ha egy férfi az, aki bevallja, hogy nála a nő külseje a perdöntő, és nem elég a jó belső, akkor rögtön felszínességgel vádolják meg. Mintha elvárnák, hogy egy férfi igenis a kevésbé csinos nőket is fogadja el a jó belső alapján.

Na mindegy.

A kérdésre válaszolva: passz. Sosem volt még 30 körüli nőm, noha én is 30-as vagyok, nekem a volt barátnőm 21 éves.

Lehet, kép alapján ítélnek, és rossz képeket teszel ki. Csinálj magadról egy előnyös fotót.

tegnap 07:51
 18/44 anonim ***** válasza:
34%

Pedig elvárják a nők hogy őket úgy kel elfogadni ahogyan vannak.

tegnap 07:53
 19/44 anonim ***** válasza:
60%
Nem tűnsz ki a többiek közül semmivel, ezért néznek levegőnek.
tegnap 07:59
 20/44 anonim ***** válasza:
62%

Tudom, hogy elvárják, de engem ez nem érdekel.

tegnap 08:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!