Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti a párkapcsolati piacon áldásnak vagy átoknak tartjátok a férfi kanosságot ami miatt könnyen fogtok pasit?
Mondjuk részben áldás a férfi kanosság a nőknek mert például egy ház nélküli nő is elvárhatja egy férfitól hogy legyen háza mert a férfi akármit megadna hogy a lába közé bejusson. Fordítva nincs így mert a nő nem adna meg akármit hogy bejusson a férfi lába közé mert nincs a nőkben kanosság.
Részben viszont átok mert párkapcsolatba nő nem akarja elégszer csinálni akkor megy a megcsalás.

Nyilván szexuálisan vonzónak tart (nagy szerencsémre bőven ki is mutatja ezt), csakhogy esetükben ez egyrészt kölcsönös, másrészről nem az egyedüli, illetve nem a legfontosabb dolog a kapcsolatunkban.
Az a probléma, hogy szélsőségekben gondolkozol. Nem az a baja egy nőnek, ha felkelti egy férfi érdeklődését és beindítja a fantáziáját, hanem hogy hogyan kommunikálja le ezt az adott férfi. Egyszerű példa: nem mindegy, hogy valaki azt hazudja, hogy hosszútávra keres társat, majd pár szex után ejti a nőt, vagy ha az ismerkedés alatt fokozatosan teszi ezt egyre nyilvánvalóbbá. Ha a párom az első randin azt mondta volna, hogy tegnap kiverte rám, felállok és eljövök. Ha most ezt mondaná, akkor esélyesen szex lenne a vége. Nem tudom mennyi idős vagy, nálam biztosan idősebb, szóval biztosan hallottad már azt a mondást, hogy "ajtóstól ront be a házba". Na, ezt ne.
Ismételten, nem az a probléma, ha egy férfinak fontos a szex, a nők többségének is az. Viszont ne magadból indulj ki és értsd meg, hogy sok nőnek ÉS férfinak egy párkapcsolat ennél többről szól és épp ezért kell már a legelején nyíltan kommunikálni a szándékaidról; hogy a hasonló vágyúak megtalálják egymást és ne másokat ejtsenek át és használjanak ki. Roppant egyszerű a dolog.
("ők simán elvannak szex nélkül"; irigylem a naivitásod. :D)

21-essel értek egyet. Természetesen a nőknek is fontos a szex. Ha egy kapcsolatban a nő akarja, a férfi nem, annak is válás, vagy megcsalás lesz a vége.
A kommunikációban van a különbség.
És kérdező, lehet, hogy számodra furcsa, de vannak azért olyan férfiak is, akiknek nem mindegy, hogy kivel. A bátyámnak pl. felajánlkozott egy kolléganője, akiről tudta, hogy már az összes kolléga megd.ugta, esze ágában nem volt beállni a sorba.
Nem minden férfit az állatias ösztönei vezérlik, van aki azért úrrá tud lenni a kanosságán.
Viszont ha egy férfi az ismerkedés szakaszában online, vagy az első 4-5 randin felhozza a szexet, azonnal kuka.
Igen, tudom, hogy szexre bármikor találok magamnak embert, ezért ez a része a dolognak nem is izgat. De én olyannal akarok szexelni, akit a személyiségem is érdekel. Tudom, kérdező, ezt te nem tudod elképzelni, de ez a te személyiségedet tükrözi, és nem a női naivitást.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!