Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Közösségi oldalaktól szállt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közösségi oldalaktól szállt el ennyire a nők egoja?

Figyelt kérdés
Sokszor csak annyi a produktum, hogy saját magát, a saját testét mutogatja, változatos pózokban, minél kevesebb ruhában. Nem álszent dolog ezek után a férfiakat ócsárolni, ha közben rengeteg nő sokszor az egyetlen értékét, az aktuálisan még jó kinézetét használja fel a céljai eléréséhez? Pénz, figyelem népszerűség stb. Ezek a nők igazából abból profitálnak, hogy jól néznek ki, és persze egyre több beauty filtert is használnak. Vajon ez a jelenség felelős azért, hogy rengeteg nővel ennyire elszaladt a ló, és hogy az egojuk ennyire az egekbe lett emelve? A sok száz rajongó jelenléte győzte meg őket, hogy ők milyen okosak, ügyesek, szellemesek, egyediek és stílusosak? Holott a többségük semmi mást nem néz, csak a testét, amit szándékosan ennyire közszemlére tett ország világ előtt.

tegnap 17:26
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
60%
nem kell a nemek harca, inkább szeretkezzetek
tegnap 23:14
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Ez is mint minden összetettebb. Mit akarhat a nő aki DIREKT kipakolja az adottságait a neten? Fontos hangsúlyoznom hogy most azokra értem akik szándékkal teszik. Ugye ők pontosan tudják mit csinálnak, tehát tudatos a cselekvés. Akarhat figyelmet, "szeretetet" egoboostot, pénzt. Mindenképp valami nyereséget. Ez pedig sose a férfiakról szól, de általuk kaphatja meg. Megkapja amit akar? Meg hát, dögivel. Tehát akkor működőképes a dolog?. Simán. Sok férfi boldogan megadja ezeknek a nőknek amit akarnak. Miért? Ha csak egy hangyafasznyi esélye van szexre (vak is látja h nincs és nem is lesz), vagy csak arra hogy egyáltalán reakciót csikarjon ki egy ilyen nőtől, már átmegy kiskutyába. Megkapja amit akar? Dehogy kapja meg, szánalmas az egész jelenség. Akkor ki a hülye a történetben?
tegnap 23:15
 43/45 anonim ***** válasza:
23%

Fordítva látom: Magyarországon a legtöbb híres, befutott, sikeres kontentgyártó férfi MAXIMUM középszerű. A vicceik nem viccesek, szórakoztatónak nem különösebben szórakoztatóak, a legrosszabb meg az, amikor valami oktató jellegű dologról beszélnek - ne adj' isten közügyekről - mert általában azt se tudják, hogy miről beszélnek. Emellett általában még rondák is, mert hát minek legyenek szépek... (tisztelet a kivételnek!!)

Namármost ha ezek a férfiak fel vannak hypeolva a magasztos mennyországig, úgy, hogy semmi extra nincs bennük, az vajon mit tesz az átlag férfiak egojával, akik nyilván magukat látják ezekben az emberekben?

Ha az átlag nő ránéz egy insta modellre, akkor látja hogy "huh az a csaj szép, míg én nem vagyok az" ami rombolja az egot (amit globálisan elismer kb minden pszichológus, rendszeresen cikkeznek is arrol, hogy a közösségi média ártalmas a nők önbecsülésére).

Viszont ha te ránézel egy középszerű, de híres közösségi médiás férfira, az pont hogy fényezni fogja a te egodat.

Elkezdesz többet látni magadba mint amennyi tényleg vagy, aztán megsértődsz a nőkre, ha nem kezelnek úgy, ahogy azt szerinted megérdemelnéd.

ma 00:49
 44/45 A kérdező kommentje:
Ez elég ostobácska érvelésre sikeredett. Abban egyetértünk hogy szerintem is sok a felkapott de béna magyar influenszer a férfiak között is. De a legtöbb férfi nem azonosul velük, nem kezd el otthon influenszer videókat gyártani. Sehogy se azonosul velük, és az egojuk is változatlan marad, vele vagy nélküle. Míg a legtöbb nő bizony igenis majmolja egymást, legyen az videózgatás, selfie-zgetés és társai. Főleg hogy ezerszer könnyebb és gyorsabb, a többségben semmi fantázia, kizárólag saját magát veszi fel. Megnyomja a beauty filter gombot is közben, megy a feltöltés a közösségi médiára, és ennyi. Zéró effort, pár másodperc időbefektetés, és méltatlanul sok figyelem. És tényleg láttam a mai algoritmusok mire képesek, ha valakinek a szépségét digitálisan fel kell javítani.
ma 01:01
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem attól szállt el az egóm hogy sokat tudok nyújtani egy kapcsolatban.

Finomakat főzök, tisztaságot teremtek, ápolt vagyok, tudok gyereket szülni és nevelni.

Viszont cserébe a férfiak nem tudnak semmit nyújtani.

100 éve még családokat tartottak el, otthont építettek, így a nő is adott valamit cserébe.

Most meg csak a nők nyújtanak mindent, a férfiak meg képtelenek.

Ezért vagyok büszke magamra. Többet nyújtok mint egy férfi!

ma 04:46
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!