Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közösségi oldalaktól szállt el ennyire a nők egoja?

Fordítva látom: Magyarországon a legtöbb híres, befutott, sikeres kontentgyártó férfi MAXIMUM középszerű. A vicceik nem viccesek, szórakoztatónak nem különösebben szórakoztatóak, a legrosszabb meg az, amikor valami oktató jellegű dologról beszélnek - ne adj' isten közügyekről - mert általában azt se tudják, hogy miről beszélnek. Emellett általában még rondák is, mert hát minek legyenek szépek... (tisztelet a kivételnek!!)
Namármost ha ezek a férfiak fel vannak hypeolva a magasztos mennyországig, úgy, hogy semmi extra nincs bennük, az vajon mit tesz az átlag férfiak egojával, akik nyilván magukat látják ezekben az emberekben?
Ha az átlag nő ránéz egy insta modellre, akkor látja hogy "huh az a csaj szép, míg én nem vagyok az" ami rombolja az egot (amit globálisan elismer kb minden pszichológus, rendszeresen cikkeznek is arrol, hogy a közösségi média ártalmas a nők önbecsülésére).
Viszont ha te ránézel egy középszerű, de híres közösségi médiás férfira, az pont hogy fényezni fogja a te egodat.
Elkezdesz többet látni magadba mint amennyi tényleg vagy, aztán megsértődsz a nőkre, ha nem kezelnek úgy, ahogy azt szerinted megérdemelnéd.

Nekem attól szállt el az egóm hogy sokat tudok nyújtani egy kapcsolatban.
Finomakat főzök, tisztaságot teremtek, ápolt vagyok, tudok gyereket szülni és nevelni.
Viszont cserébe a férfiak nem tudnak semmit nyújtani.
100 éve még családokat tartottak el, otthont építettek, így a nő is adott valamit cserébe.
Most meg csak a nők nyújtanak mindent, a férfiak meg képtelenek.
Ezért vagyok büszke magamra. Többet nyújtok mint egy férfi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!