Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közösségi oldalaktól szállt el ennyire a nők egoja?
Figyelt kérdés
Sokszor csak annyi a produktum, hogy saját magát, a saját testét mutogatja, változatos pózokban, minél kevesebb ruhában. Nem álszent dolog ezek után a férfiakat ócsárolni, ha közben rengeteg nő sokszor az egyetlen értékét, az aktuálisan még jó kinézetét használja fel a céljai eléréséhez? Pénz, figyelem népszerűség stb. Ezek a nők igazából abból profitálnak, hogy jól néznek ki, és persze egyre több beauty filtert is használnak. Vajon ez a jelenség felelős azért, hogy rengeteg nővel ennyire elszaladt a ló, és hogy az egojuk ennyire az egekbe lett emelve? A sok száz rajongó jelenléte győzte meg őket, hogy ők milyen okosak, ügyesek, szellemesek, egyediek és stílusosak? Holott a többségük semmi mást nem néz, csak a testét, amit szándékosan ennyire közszemlére tett ország világ előtt.
Nem választoltál, mi van a srácokkal? Ők is ugyanúgy ezt csinálják ha van mit mutogatni. Akkor a mutogatós csajokat hagyjuk meg a mutogatós insta fiúknak és ennyi.
tegnap 20:18
32/44 A kérdező kommentje:
Hát nem ismerem az arányokat, biztos azok is nagyképűek lesznek ettől a figyelemtől. De ha a rajongók számát nézzük, ott tényleg vagy kigyúrt kell legyen, vagy nagyon humoros, stílusos, akármi. Meg aztán fogadok hogy összességében tizedannyian se lehetnek ezek a férfiak, mint női oldalról a hasonló pózoló nők. És hát úgy sejtem a legtöbb férfi azért még nincs akkora szereptévesztésben, nem hiszi magát valami gyúrós szépfiúnak, és nem is viselkedik úgy, ha egyébként nem az.
tegnap 20:23
33/44 anonim válasza:
"csak mert százak lájkolják a naponta kitett csöcsvillantós selfijeit"
De kik lájkolják és miért vannak ilyen sokan?
Mert ez kell a fiatal suhanc kölköktől a családos, felesége mellett pózoló apukának is. Nincs ezen mit tagadni, vagy átsiklani felette. Ezek a száraz tények.
tegnap 21:04
34/44 A kérdező kommentje:
De akkor ezek a nők valamiféle áldozatok lennének? Ez kell a férfiaknak, és ők ezért kirakják, feláldozva magukat? Patriarchátus, elnyomás, erőszak? Most ha a férfikat fikázod hogy nekik ez kell, a nők felől szerinted ez teljesen rendben van? Ez az egész is teljesen a férfiak hibája lenne? Ha már száraz tények, és realitások.
tegnap 21:10
35/44 anonim válasza:
#34 ez nem a férfiak hibája, hanem csak a hülyesége. Tudod, kereslet-kínálat. Ha nem lennétek farokvezérelt ösztönlények akkor nem élne meg senki a gerjedelmetekből. Oké, tudom, vannak öreg nők is akik dzsigolókat vesznek. De mennyivel kevesebben?!
tegnap 21:15
36/44 anonim válasza:
Jaj de képmutató a kérdező. Nem egy tartalomgyártó videója vagy képe alatt is ömlengenek százával a faszik, mikor pont nem a nő külseje lenne a fókuszpontban, hanem épp valami értelmes információkat közölne, vagy bemutat épp valamit. A csávók 80%-nak akkor is annyi megy át az agyán hogy úú van csöcse, ú rövidnadrág van rajta, ú van neki segge is. Ezen a szinten van a többségetek. Illetve aránytalanul sokkal több kedvességet, pozitív visszacsatolást kap egy olyan nő aki dekoratív és még ki is tudja ezt használni. Akkor meg ezek a nők miért ne élnének a lehetőséggel?
tegnap 21:18
37/44 A kérdező kommentje:
Én például nem vagyok farokvezérelt ösztönlény. És sokan mások szintén nem. De jó látni merről fúj a szél, a férfiakat nyugodtan össze lehet mosni, és szabad mindenért is b*sztatni meg leszólni. Ha meg ugyanannak az érmének a női oldaláról van szó, hát istenem, ők csak teszik amit elvárnak tőlük, ártatlan áldozatok, meg okos és rafinált üzletasszonyok akik túljárnak a buta férfiak eszén. Sőt, talán egyenesen a szabadság és önmegvalósítás hősei. Na sokak véleménye kb ennyire hiteles itt. Kicsit se kettős mérce.
tegnap 21:21
38/44 anonim válasza:
Én tőlem távol áll ez a fajta viselkedés + nem szorulok rá kanos simpek kéjelgésére. De szerintem akikből nyerészkedni lehet azok meg is érdemlik. Mert gyakran ugye önpromózásról szól a nyílt magamutogatás, azaz ha komolyabb tartalmakat akarsz, akkor fizess egy másik platformon elve érvényesül. Fizessen is aki ezen az értelmi szinten van, jól teszik ha kihasználják az ilyen férfiak tömegeit. Ezzel persze kéz a kézben jár amiről te beszélsz, bizony fel lesz turbózva az adott nő egoja (meg a pénztárcája is).
tegnap 21:30
39/44 anonim válasza:
Az utca tele full átlagos párokkal...ezt a tényt még senki nem tudta megcáfolni.
tegnap 21:41
40/44 anonim válasza:
Régen is voltak nagyképű nők,akkor is nyáladzottak a férfiak.Csak akkor élőben.
Nem kell nézni őket.A kis penészvirág nő lehet nsgyobb ku.rva,pénzéhesebb,mint aki mindent kirak.Most már nők és férfiak szerint az is kihívó,amikor vslaki szoknyában,ruhában van,nem öt számmal nagyobb cuccokban.
Nem vagyok szent,sőt,szingliként sose kellett félteni.
De,amikor megláttak,hogy jövök ki a könyvtárból,könyvvel a kezemben,megkérdezték minek az.Minden szar..ba bele tudtok kötni.Olvasottabb és műveltebb voltam,mint a legtöbb fiú,meg jókislány is.Szerinted érdekelt valakit?Ha becsicskultam volna,akkor lettem volna jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!