Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közösségi oldalaktól szállt el ennyire a nők egoja?
Figyelt kérdés
Sokszor csak annyi a produktum, hogy saját magát, a saját testét mutogatja, változatos pózokban, minél kevesebb ruhában. Nem álszent dolog ezek után a férfiakat ócsárolni, ha közben rengeteg nő sokszor az egyetlen értékét, az aktuálisan még jó kinézetét használja fel a céljai eléréséhez? Pénz, figyelem népszerűség stb. Ezek a nők igazából abból profitálnak, hogy jól néznek ki, és persze egyre több beauty filtert is használnak. Vajon ez a jelenség felelős azért, hogy rengeteg nővel ennyire elszaladt a ló, és hogy az egojuk ennyire az egekbe lett emelve? A sok száz rajongó jelenléte győzte meg őket, hogy ők milyen okosak, ügyesek, szellemesek, egyediek és stílusosak? Holott a többségük semmi mást nem néz, csak a testét, amit szándékosan ennyire közszemlére tett ország világ előtt.tegnap 17:26
21/44 anonim 

válasza:

Írd be instán kokos_nikita, most hirtelen őt dobta fel elsőnek, de sokan vannak.
22/44 A kérdező kommentje:
Meg hogy őszinte legyek, ha már előbb azt mondtam hogy egy hülye százat csinál, hát az ismerőseim között is egyre gyakrabban látom ezt. Sok hétköznapi nő is egyre többször pózol így, van olyan is aki nem ilyen volt, de teljesen kifordult magából. Csücsörít, szinte egy szál melltartóban van, és már napi szinten rakosgatja ki magáról ezeket a képeket. Pedig ő alapvetően egy rendes és értelmes nő volt. És ezzel nincs egyedül. Ez történik, ha túl sokáig ömlik az emberek fejére a mocsok.
tegnap 19:35
23/44 anonim 

válasza:

Figyelemhiányuk van, van ez így. Attól még nem mind viselkedünk így.
24/44 anonim 

válasza:

Nem muszaj am megnezni oket. Lehet tovabb gorgetni.
25/44 anonim válasza:
Igen a social médiának feminizmus miatt tartunk ott, hogy a rusnya túlsúlyos dagadék nőkre nem lehet megjegyzéseket tenni. Emiatt itt ha egy pasinak igénye van a szépségre akkor a feministák kb egyből karóba akarják húzni a pasit és nő gyülölőnek kiálltják mert neki is vannak elvárásai.
Ezért is akarják itt minden pasira ráerőszakolni ezeket az ocsmány teheneket.
26/44 anonim 

válasza:

Kinek a "hibája" hogy ezeket a nőket/ tartalmakat nézik?
Egy TikTok-on is. Van egy normális csaj normális ruhában, normális témával alig nézik. Van egy magamutogató kva, aki kulturáltan beszélni se tud azt meg minimum 2szer annyian. Férfiak nézik!
27/44 anonim 

válasza:

Hát ne is sértegess másokat legyen az nő vagy férfi, gondolom te sem vagy tökéletes
28/44 A kérdező kommentje:
Én leírtam egy jelenséget kérdésként, és igazából pont hogy engem kezdtek el sértegetni az itteni nők cserébe. Ilyen 2-es meg 10-es válaszolók. Csak mivel engem ez nem érint, elengedtem. De hogy utána még ez is az én fejemhez van vágva, hogy én sértegetek itt embereket? Hát kérlek, ti sokan aztán tényleg szemellenzővel éltek egymás felé!
tegnap 20:03
29/44 anonim 

válasza:

De nem értem a problémát. Néz értelmes tartalmakat, ismerkedj olyan nőkkel, akik nem ilyenek...van belőlük azért így is szép számmal.
30/44 A kérdező kommentje:
Nézhetek én kulturált tartalmakat, ha közben a valóságban ez elharapódzik szépen lassan. Plusz még az is, amit okoz. Mert hogy már a telepi szoláriumos Evelin is valami istennőnek képzeli magát, hatalmas arccal jár kel és mindenkit lenéz maga körül, csak mert százak lájkolják a naponta kitett csöcsvillantós selfijeit. Vagy már a szomszéd lány Anna is, aki egyébként átlagos, tizenkettő egy tucat lány. De már dívaként viselkedik, és bunkó és nagyképű mindenkivel. És sorolhatnám. Teljes szereptévesztésbe kerültek az emberek, nagyon úgy érzem. És egyre több nőt sújt ez az egész. És megfertőzik maguk körül a korábban normálisakat is.
tegnap 20:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!