Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy szingli nő szexpartnert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy szingli nő szexpartnert keres, akkor a megyehatárig áll nála a sor?

Figyelt kérdés
Olyan igazságtalan ilyen szempontból az élet, hogy a nőknek ilyen könnyű szexpartnert találniuk, gyakorlatilag semmi erőfeszítés nélkül.

tegnap 14:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
7 Hu de nagy élmény, gondolom alig várja.
tegnap 17:16
 22/32 anonim ***** válasza:
58%
21 Feminácit eltartja a pasija. What? Te sem leszel más hülyébb. Nem az a feminizmus lényege hogy a nők is dolgoznak?
tegnap 17:18
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

"21 Feminácit eltartja a pasija. What? Te sem leszel más hülyébb. Nem az a feminizmus lényege hogy a nők is dolgoznak?"

Most miért vagy ilyen agresszív?

Nyomorult az életed hogy gyakoris férfiakon vezeted le a frusztrációdat?

tegnap 17:29
 24/32 anonim ***** válasza:
87%
Mi az agresszív? Hogy felismertem hogy össze-vissza beszélsz? Egyáltalán nincs bajom a gyakorisokkal, nagyon sok jó dolgot lehet itt olvasni. Viszont itt nem ez volt, és gondoltam felhívom a figyelmedet hogy baromságokat beszélsz, hátha leesik. Ha nem hát nem.
tegnap 17:32
 25/32 anonim ***** válasza:
Persze, mert a szingli nő az biztosan csak egy szintet takar…
tegnap 18:23
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

"A csúnyácska vagy átlagos barátnőim viszont évek óta szexmentes életet élnek. Ha rájuk is mozdul valaki, az általában nem tetszik nekik."

Ronda vagyok, csak megerősíteni tudom. Gyakorlatilag elteltek a legértékesebb éveim parlagon heverve, pedig nem nulla a libidóm, és nem is komoly kapcsolatot keresek. Most egy majd' 60 éves faszira ácsingózom hiába (34 leszek). Pedig nem "Chad" ő sem, csak nem a legalja. Mondjuk mióta öregszem, már a legalja is levegőnek néz (ez persze nem gond, sőt...).

NAGYON el vannak tévedve az itteni férfiak a nők lehetőségeit illetően.

tegnap 18:41
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
25 Miért kell hozzátenni állandóan a férfigyűlölőhöz hogy feminista, te értelmi fogyatékos gyógyegér. Ha ilyen bajod van mondd azt hogy férfigyűlölő, vagy nősovén, vagy valamit ami azt a jelentést hordozza amit ki akarsz fejezni.
tegnap 18:47
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

én egyszer regisztráltam egy netes társkereső applikációra azzal a kiválasztott lehetőséggel "semmi komoly, de meglátjuk"

2-3 órán belül nagyon sok üzenetet kaptam kb. 30+

az üzenetek 90%-a annyi volt, hogy "nálad vagy nálam"

nem tudom elképzelni erre az üzenetre van nő, aki fogja magát és átmegy egy teljesen ismeretlen férfi lakására d.gni.

és mégis, úgy tűnt, mintha ezt komolyan is gondolják (ennyi sok férfi!)

arra a lehetőségre, hogy menjünk el inni valamit és meglátjuk, senki nem reagált.

tehát így könnyű szexpartnert találni nőként..

én a személyes biztonságomat semmiképp sem kockáztatnám meg.

tegnap 18:59
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Vagy 5 éve azt kerestem, aztán lfsz sem jött össze.Nem volt nagy sor sem, pedig nem vagyok csúnya nő.
tegnap 19:01
 30/32 A kérdező kommentje:

De ezt hogy kell elképzelni? Nem próbálkozott senki, vagy olyan nem, aki tetszett volna?

Azt amúgy elhiszem, hogy nem minden nőnél feltétlenül adoniszok próbálkoznak, de hogy ne legyen egy olyan sem, aki ha nem is tetszik 100%-ban, de ne is taszítsa, azt nehezen. Férfiként meg kb szóba sem állnak veled a nők egy bizonyos szint alatt.

tegnap 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!