Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szingli nő szexpartnert keres, akkor a megyehatárig áll nála a sor?
Figyelt kérdés
Olyan igazságtalan ilyen szempontból az élet, hogy a nőknek ilyen könnyű szexpartnert találniuk, gyakorlatilag semmi erőfeszítés nélkül.tegnap 14:13
11/32 anonim 

válasza:

Ha a gyakoris incelek nem léteznének, ki kellene találni őket. Bmeg az orángutánok leesnének a fáról, ha ezt a sok fszságot előadnák nekik, amit itt nyomnak.
12/32 anonim 

válasza:

Szerintem csak a szép nőknek könnyű. Én az vagyok arcra és a testalkatom is kapós, sportosan vékony vagyok, most barátom van, de ilyenkor is ha elmegyek egy buliba, rendezvényre, bárhova, mindig rámmozdul valaki (aki még tetszene is, szóval simán lehetne szex, ha nem lennék foglalt). Szingli koromban meg aztán tényleg bárhol bármikor akadt szexpartner.
A csúnyácska vagy átlagos barátnőim viszont évek óta szexmentes életet élnek. Ha rájuk is mozdul valaki, az általában nem tetszik nekik.
13/32 anonim 

válasza:

Én amúgy nagyon szeretnék egyet, de pont azért nehéz, mert hiába van jelentkező, nekem nagyon nem mindegy hogy kivel fekszem össze, kinek adom oda a testem, kire bízom rá magam. Nálam kell egy alap baráti összhang, és akkor még sok-sok faktor :/
14/32 anonim 

válasza:

5 én érett kapcsolatra vágyó férfi vagyok,meg lassan 40 éves szűz is
15/32 anonim 

válasza:

13 férfi vagyok nekem még jelentkező sincs
16/32 anonim 

válasza:

"45 évesen számtalan szexpartnerem lehetne, ha ilyesmire vágynék. De nem."
Persze mert nincs szexigényed mint a legtöbb nőnek.
17/32 anonim 

válasza:

14
20 év múlva könnyebben fogsz találni. Akkor már nőtöbblett lesz. 40 alatt még férfitöbblet van.
18/32 anonim 

válasza:

16 nem hiszem hogy van olyan nő aki 18 és 40 éves kora közt max vibrátor volt benne
19/32 anonim 

válasza:

17 tehát 50,60 éves koromig szűz leszek aztán sorba állnak a nők értem?
20/32 anonim 

válasza:

Nemváltó műtétet a környező országokban is csinálnak. Kimész, összekaparod rá a pénzt, alja, szenny melóval, átoperáltatod magad nővé és akkor érted is kilométeres sorok fognak állni, hogy betegyék a gusztustalan farkukat beléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!