Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretői státusz szánalmasabb vagy a szexpartnerség szingli emberekkel?
Egyaránt szánalmas mindkettő. De tán a szeretői még rosszabb.
34F
Én is mentem bele ilyesmikbe, de egyáltalán nem az volt a helyzet, amit a legtöbben gondolnak ezekről.
Sajnos nem alakult túl jól a szerelmi életem, nem találtam azt, aki igazán illene hozzám, így volt 2 olyan kapcsolatom már, ahol pontosan tudtam, hogy nem lesznek túl hosszú életűek, de megvolt a vonzalom, és szexre meg ölelésre, intimitásra meg szükségem van azért néha. Nem fogom csak azért évekig sanyargatni magamat, mert egyesek ezt elítélik.
Olyanba viszont sosem mennék bele, hogy én halálosan szerelmes vagyok, de a másik már az elején is totál leszar.
Szerető.
Én a szexkapcsolatnak se vagyok híve, de ott jó esetben minden érintett tisztában van a helyzettel és beleegyezik, így szerintem nincs benne semmi elítélendő.
Nem szánalmasak, legalábbis nekem egyik sem az. Nem emelem piedesztálra a szeretőt, hiszen harmadik fél. De van amikor ezt csak akkor tudja meg amikor már nyakig szerelmes, és a pasi hitegeti,hogy elválik miatta.Külső szemlélő ilyenkor okos, és aki benne van is tudja,hogy lépnie kellene, de hisz, mert hinni akar és mert hitegetik...
Ilyen kapcsolatban sosem voltam.
Szexkapcsolatom viszont volt egyszer. Úgy mentem bele,hogy fel sem mértem,hogy az. Mert honnan is?A srác ismerkedni akart, kedves volt, találkoztunk, beszélgettünk, és sosem mondtuk,hogy ez szexkapcsolat. De tudom,hogy az volt, az én párkapcsolatom mellett.
Ha valaki ez előtt mesél egy ilyen történetet biztos azt mondom,hogy én aztán soha...
Ha egy szingli nő egy házas férfi szeretője,az szánalmas.
Ha férjnél van és szeretőt tart,vagy egyedülálló és szexkapcsolata van,akkor nincs gond,jól teszi.
szeretőnek lenni szánalmas. meg szeretőt tartani is
a szexkapcsolat meg olyan, amilyen, de legalább senki sem rejteget semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!