Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha egyszer láttam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blandmand kérdése:

Mit tegyek, ha egyszer láttam, nevét tudom, de nem akarok ráírni, mert inkább előben szólítanám le?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Február elején, amikor egy korcsolyás egyetemi rendezvényen vettem részt megismertem egy lányt, aki ruhatáros volt, ott nem kérdeztem meg a nevét, sem elérhetőségét, de szimpatikus volt. A nevét tudom, ahogyan azt is milyen szakra jár. Ráírni nem szeretnék, mert szemtől szemben akarok vele beszélni. Azóta nem láttam.

Valami tipp, hogy hogyan tegyem? Csak várjak tovább?

márc. 2. 01:52
 1/4 anonim válasza:
0%

Lakcíme nincs meg?

Ha tudod melyik szakon van, akkor kb tudod hol lehet, hol keresd....

márc. 2. 07:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Uh, azért lakcímre menni elég durva lenne szerintem.

Tudom persze, viszont Győrött nem nagyon vannak elkülönítve a szakok oktatása.

márc. 2. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Várj hátha összefutotsz vele és lehet mire sor kerülne rá már párja lenne (bár lehet most is van), vagy írj rá és tedd hozzá, hogy amiatt teszed, hogy nem tudod mikor látnád újra, de mivel tetszik blabla így megpróbálod.
tegnap 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg a szak órarendjét, és próbálj élőben összefutni vele, hacsak nem hagyott ki most esetleg egy félévet.
ma 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!